sramota kunemtise
vidjoh na podgoricki da su vrnuli nekog sa tehnickog jer ima fabricki xenon bez prskalica ali razlog je boli glava
Aooo neko je pisao uredbu za tehnicki pregled sa kupljenom diplomom....nebi cudilo da je vozio u mljekari a sad zavodi red na tehnicki pregled...
sramota kunemtise
vidjoh na podgoricki da su vrnuli nekog sa tehnickog jer ima fabricki xenon bez prskalica ali razlog je boli glava
Prema tome, šta da ti kažem?
Auto Zeta (Sava osiguranje)
Dr.Mr i ne #Sjekirajtese
1.Ovdje su se nesto mislim malo zapisali i permutovali.
2.Bice ti brzo sigurno da nece moci da se registruju kola koja imaju ksenon a nemaju (nivelaciju) - jer sam primijetio masu kola ima ksenone a nemaju sociva = oci vade u sred bijela dana...
3.Ovaj samo da je stavio obicne sijalice ne bi ga vratili sa tehnickog.
Sent from my LG G6 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
uzmi vise kad vec ides
Forever young, i want to be forever young
pazi dva puta se ovdje pricalo o kruznom i eto ti na rtcg oba puta o kruznom i naravno pravila kao sto smo ovdje rekli
valja malo dic glas i protiv ovih govana od zakona i pravila i treba zaposlit ljude koji imaju malo vise mozga
treba znati zasto sluze prskalice, sto znaci granica od 2000 lm i td
Jeste li kad razmisljali u ovom pravcu:
http://webpages.charter.net/lmarz/emissions2016.html
BTW, vjerujem kad bi stavili e-model da bi probio u nebo
Stay salty.
Odem kod majstora da mi pritegne rucnu... Napravi kaze ceraj dobro je...
Poslije 2 dana pocne da mi se pali EPS i HDC lampica... Danas odem u Tuzi i kad sam se vracao pocne da skripi nesto u zadnji desni tocak, parkiram izadjem, aluminijska felga samo sto se ne zapali koliko je ugrijala... Strucnjak je izgleda dobro pritega...
Sta da mu radim sad, necu opet kod njega, jel moguce da je trajno neko ostecenje bilo? Pri voznji se nista nije osjecalo, vuklo je auto ok?
One Ring to Rule them all...
A osjecalo se sigurno nego nisi prenjezan bio da osjetis.
A i vozis tog medjeda od auta pa pola stvari sto bi na mali osjetio na taj nemas pojma da se desava.
Kod nekog krstenog majstora da to podesi kako valja i ako se bude sto ostetilo da promijeni.
Meni se desavalo da se sajla od rucne ne vrati kad je spustim no ostane da drzi po malo.
Moj majstor u pg je Stefan na zlatici u servisu Kalezic.
Aaaaaaako ti to sto znaci...
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
novi rimac concept two
snaga? 1941 ks
ubrzanje do 100? 1.85 sec
ovaj ce ubiti hamonda kao iz *****
Last edited by TAKUMI; 05-03-18 at 21:03.
1.85 jedino na drag gume![]()
She is only here to annoy herself!
cestovne
na cestovne ne može prikočit od 100-0 za 1.85s, ako ne može prikočit ne može ni ubrzat![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks