View Poll Results: Za koga ćete glasati na Predsjedničkim izborima 2018 ?

Voters
168. You may not vote on this poll
  • Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja

4 2.38%
  • Vasilije Milickovic - Alternativa

0 0%
  • Marko Milačić - Prava Crna Gora

3 1.79%
  • Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos

13 7.74%
  • Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP

101 60.12%
  • Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju

34 20.24%
  • Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija

2 1.19%
  • Neću glasati na predsjedničkim izborima

11 6.55%
Page 40 of 163 FirstFirst ... 303637383940414243445090140 ... LastLast
Results 976 to 1,000 of 4072

Thread: Predsjednički izbori 2018

Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Privrednik Vasilije Miličković će sjutra, 02.03. u 13 časova predati Državnoj izbornoj komisiji potrebnu dokumentaciju za kandidaturu za predsjednika države, saopšteno je iz njegovog izbornog štaba.
    Neko ima neki plan oko ovog Milickovica, niko nije vidio da bilo gdje skuplja potpise a covjek ima 8000 potpisa.... informacije govore da mu je neko obezbijedio 8k potpisa prije nego je i objavio kandidaturu, o cemu se radi bog te pita, pokazace vrijeme....... Uglavnom možda je ovo priprema koja se vec neko vrijeme najavljuje za formiranje nove sprske moderne opcije tj stranke koja bi pokupila najbitnije ljude iz milion malih srpskih partijica koje postoje na papiru samo, plus da okupe intelektualce srbe.... mislim da za to ima prostora ako jer DF i demokrate polako idu silaznom putanjom kod srba, a i tu bi sigurno bilo prelijetanja kadrova dosta...

Hazbija iskusno ovo radi, predao 6k potpisa, u nedostatku drugog bosnjackog kandidata uzece barem 5-6% glasova i sa takvom podrškom i da kažem hajpom ulazi u lokalne izbore a kasnije i u parlamentarne dje prag za manjine može da preskoči ako održi barem pola tog glasačkog tijela sa predsjedničkih izbora.... direktan udar na BS glasačko tijelo..... Zukorlić je dobar strateg mora se priznati.....
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    432
    Thanked in
    211 Posts

Eno.mu stab prekorace u zgradu iza Bulevara

p9lite

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Moze i Sejo Kalac slobodno
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by seskfabregas View Post
    :stupid::stupid::stupid:
    Imas li bolji prijedlog?

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by lucke91 View Post
    Neko ima neki plan oko ovog Milickovica, niko nije vidio da bilo gdje skuplja potpise a covjek ima 8000 potpisa.... informacije govore da mu je neko obezbijedio 8k potpisa prije nego je i objavio kandidaturu, o cemu se radi bog te pita, pokazace vrijeme....... Uglavnom možda je ovo priprema koja se vec neko vrijeme najavljuje za formiranje nove sprske moderne opcije tj stranke koja bi pokupila najbitnije ljude iz milion malih srpskih partijica koje postoje na papiru samo, plus da okupe intelektualce srbe.... mislim da za to ima prostora ako jer DF i demokrate polako idu silaznom putanjom kod srba, a i tu bi sigurno bilo prelijetanja kadrova dosta...

Hazbija iskusno ovo radi, predao 6k potpisa, u nedostatku drugog bosnjackog kandidata uzece barem 5-6% glasova i sa takvom podrškom i da kažem hajpom ulazi u lokalne izbore a kasnije i u parlamentarne dje prag za manjine može da preskoči ako održi barem pola tog glasačkog tijela sa predsjedničkih izbora.... direktan udar na BS glasačko tijelo..... Zukorlić je dobar strateg mora se priznati.....
    Kakve veze Vasilije ima sa srpskim partijicama, ziv bio?

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by aleksa007 View Post
    Imas li bolji prijedlog?
    Imam ja. Slavko Perović.

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by Isak View Post
    Imam ja. Slavko Perović.

Imas li realno bolji prijedlog, a ne SF?

Thanks Thanks Given 
    74
    Thanks Thanks Received 
    958
    Thanked in
    551 Posts

Rekao si bolji predlog , a ovo je najbolji predlog.
    A realnost nije briga na koju se obazirem

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imam ja. Slavko Perović.

Druze ne pricaj svasta...bio sam i ostao sam Liberal kao i moji roditelji ali svako ko je gledao Slavkove istupe u javnosti u poslednjih par godina zna da to nije Slavko iz 90-ih ranih 2000-ih. Sto je sve prezivio ne cudim mu se, ali on nije kandidat za predsjednika makar ne dobar...a treba mnogo dobar kandidat da bi se pobijedio Dps

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa ne postoji taj kandidat. Ne znam cemu smaranje...

DPS je nepobjedljiv, sto prije to shvatis lakse ce ti biti.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by loner View Post
    Pa ne postoji taj kandidat. Ne znam cemu smaranje...

DPS je nepobjedljiv, sto prije to shvatis lakse ce ti biti.
    E jbg, kad se nesto zapusti tri decenije, a jos kad opozicija stalno uskace kad im treba, to nije tesko u ovako maloj sredini. A na fer mislim da nikad nije imao vecinu, ali bas nikad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Izgubio je on izbore u vise navrata, i protiv Momira i protiv Narodne Sloge, vjerovatno i protiv Lekica, ali okolnosti su takve da je sve to nekako uvjek prebrodrio, jasno je da ce i njemu doci kraj ovako ili onako, samo sto trenutno te promjene (gledajuci ponasanje i stanje opozicije) nisu uopste blizu.

Drzava je blizu kolapsa i mislienja sam da ce se ovaj sistem sam raspasti, ostaje da se vidi kako i kad.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Imam ja. Slavko Perović.

Znaci Slavko vise nije onaj koji je bio, sad je mnogo oslabio da se tako izrazim, a opet ovaj narod ne zasluzuje ni takvog Slavka, ma ne takvog, ne zasluzuje nikakvog Slavka i ovaj ce narod dobiti predsjednika kakvog zasluzuje !

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Izgubio je on izbore u vise navrata, i protiv Momira i protiv Narodne Sloge, vjerovatno i protiv Lekica, ali okolnosti su takve da je sve to nekako uvjek prebrodrio, jasno je da ce i njemu doci kraj ovako ili onako, samo sto trenutno te promjene (gledajuci ponasanje i stanje opozicije) nisu uopste blizu.

Drzava je blizu kolapsa i mislienja sam da ce se ovaj sistem sam raspasti, ostaje da se vidi kako i kad.
    Protiv Momira nije izgubio ni u snu
    Protiv Narodne Sloge ne da je izgubio nego vjerujem da ga je ušila za barem 10%
    Protiv Lekića bi izgubio da narod nije toliko glup da misli da neko može da zna za koga je glasao
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Lagano ljudi i dalje misle da se sve zna ko je za koga glasa na izbore. Ovo je prosto nevjerovatno kolika su goveda ljudi.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    43 Posts

Obraćanje dr. Božidara Vujičića, 02.03.2018. godine, prilikom predaje predsjedničke kandidature VASILIJA MILIČKOVIĆA - Državnoj izbornoj komisiji (DIK).

“Poštovana gospodo, poštovani gradjani Crne Gore, uvaženi predstavnici medija, želim da vas pozdravim u ime Izbornog štaba našeg predsjedničkog kandidata Vasilija Miličkovića.

Za one koji me ne znaju, ja sam dr. Božidar Vujičić, predsjednik Gradjanske akcije –Budva ,a trenutno sam predsjednik Izbornog štaba našeg kandidata.

Vasilija Miličkovića za predsjedničkog kandidata predložili su :
    - Partija penzionera, invalida i restitucije Crne Gore - PIR, čiji je predsjednik Momo Joksimović,
    - Gradjanska akcija iz Budve - na čijem čelu je moja malenkost,
    - Više nevladinih organizacija,
    - Jedan broj intelektualaca, privrednika, nezavisnih odbornika na čelu sa odborniokom u SO Budva arhitektom Stevanom Džakovićem, kao i mnogi drugi pojedinci i simpatizeri.

Želim u najkraćim crtama da obrazložim naš predlog i kandidaturu Vasilija Miličkovića , za predsjednika države.

Vasilije Miličković je jedan od najuspješnijih privrednika, uspješni privatnik, nestranačka ličnost, najveći borac protiv korupcije i kriminala, što je dokazao sa ukupno preko 60 krivičnih prijava protiv organizivanig kriminala.

Vasilije Miličković je dokazani opozicioni borac od devedestih godina prošlog vijeka, najveći borac za vladavinu prava, pravnu državu, socijalnu pravdu , najveći borac za zaštitu državnih i nacionalnih interesa, o čemu je javnost i ne samo crnogorska dobro upoznata.
    Zbog toga je proganjan , zatvaran i sudski kažnjavan, pa ipak je jedini uspio i pored svega toga, da vrati Crnoj Gori od tajkunske Italijanske kompanije A2A, na ime lažnih i izmišljenih konsultantskih usluga, 17 miliona eura.

Postavljam logično pitanje, koji je to ministar, poslanik, funkcioner uradio ?!

Više krivičnih prijava a naročito oko privatizacije i dokapitalizacije EPCG, kao i zbog lažnih konsultanstskih usluga od strane A2A, osim tužilaštvu, nadležnim odborima Skupštine Crne Gore i Ministarstvu ekonomije, uz Vasilija Miličkovića, takođe je podnosio i predsjednik Partije PIR Momo Joksimović, po čijim prijavama je tužilaštvo takodje postupalo i o preduzetim radnjama ga redovno obavještavalo.

Nije neskromno reći da sam i ja lično, podnoseći krivične prijave protiv budvanskih tajkuna, vratio Budžetu opštine Budva 19,5 miliona eura. Nije mi poznato da je još neko u Crnoj Gori ovako nešto slično uradio.

Vasilije Miličković, kao najveći borac za vladavinu prava, pravnu državu i socijalnu pravdu, samo u poslednje dvije-tri godine, podnio je 28 krivičnih prijava protiv crnogorskih sudija, 6 krivičnih prijava protiv tužilaca, i ovih dana vodi žestoku borbu tešku preko 100 miliona eura, vezano za organizovanu pljačku oko Rudnika uglja Pljevlja, o čemu se javnost preko medija svakodnevno obavještava.

Vasilije Miličković, jedini, od svih predsjedničkih kandidata i ljudi koji se javno bave politikom, ima ekonomski program za spas države i ovog naroda, da unese u Crnu Goru jednu milijardu investicija.

Vasilije Miličković je najveći borac za Izmjenu izbornih zakona, da umjesto lidera i partijskih elita, gradjanin kao suvereni nosilac vlasti bira po imenu i prezimenu odbornike i poslanike, što jedino dovodi do promjene vlasti i ukidanje partokratije, u čemu ima ogromne otpore u liderima i vlasti i opozicije.

Kao predsjednik države, Vasilije Miličković će se posebno zalagati za socijalnu pravdu, za sebe traži prosječnu crnogorsku platu od 512 eura, što neminovno povlači smanjenje enormno visokih primanja u javnom sektoru, pa će se logično stvoriti uslovi za povećanje malih penzija, minimalnih zarada, svih socijalnih davanja, dječijih dodataka, materijalnog obezbjedjenja, tudje njege i pomoći, pa i realne naknade za majke i bolesne i nemoćne.

Posebno ističemo, da će Vasilije Miličković, kao predsjednik države, zasigurno uložiti svoj autoritet za vraćanje i pravedno obeštećenje gradjana za nezakonito oduzetu imovinu . Sigurni smo, da će sve što obeća, Vasilije Miličković i ispuniti.”

HVALA !

Sent from my iPhone using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

ja vas stvarno ne kapiram sa izjavom da Slavko Perovic bude kandidat za predsjednika.
    ajde da zanemarimo njegovo psiho fizicko stanje.
    koliko je Slavko imao podrsku kad je LSCG bio najbolji??
    koji ce Srbin ikada glasati za covjeka koji je od pocetka za nezavisost?
    ko ce glasati covjeka koji je pjevao sa Lovcena vila klice.... dok su ti isti ljudi bombardovali tj Dubrovnik???
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Draginja kadidat SDP/a, eto nesto normalno napokon.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    ja vas stvarno ne kapiram sa izjavom da Slavko Perovic bude kandidat za predsjednika.
    ajde da zanemarimo njegovo psiho fizicko stanje.
    koliko je Slavko imao podrsku kad je LSCG bio najbolji??
    koji ce Srbin ikada glasati za covjeka koji je od pocetka za nezavisost?
    ko ce glasati covjeka koji je pjevao sa Lovcena vila klice.... dok su ti isti ljudi bombardovali tj Dubrovnik???
    Nema to veze koliku je imao podrsku,ako bi stala cijela opozicija uz njega mislim da bi lagano bio pata-pata sa Milom.Pravi Srbi bi ga sigurno glasali,covjek nije mrzio Srbe,samo se borio,za svoju drzavu.Imas danas masu Srba sto glasaju Mila.A to za Dubrovnik siguran sam da se 80 postoo ljudi kaje sto ga je bombardovalo i da su uvidjeli da je Slavko za sve bio u pravu,tako da je to najmanji problem

Po meni za Slavka samo ne bi glasalo jedno tvrdo cetnicko krilo DF-a i glavnina Dps-a,a mislim da bi uspio da otkine jedan dio glasova Milu
    Inace,bezveze ovo pisem nikad nece doci do Slavkove kandidature,a ovi predsjednicki su gotova prica i ne treba se zamarati Dps dobija glatko.Opozicija raspad sistema

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bravo. Potpis, lock u April.

Thanks Thanks Given 
    1,454
    Thanks Thanks Received 
    5,785
    Thanked in
    2,718 Posts

u SDP-u se prati starwalker, ha??

Last edited by starwalker; 03-03-18 at 00:26.
    The more things change, the more they stay the same.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Pterodaktil View Post
    Nema to veze koliku je imao podrsku,ako bi stala cijela opozicija uz njega mislim da bi lagano bio pata-pata sa Milom.Pravi Srbi bi ga sigurno glasali,covjek nije mrzio Srbe,samo se borio,za svoju drzavu.Imas danas masu Srba sto glasaju Mila.A to za Dubrovnik siguran sam da se 80 postoo ljudi kaje sto ga je bombardovalo i da su uvidjeli da je Slavko za sve bio u pravu,tako da je to najmanji problem

Po meni za Slavka samo ne bi glasalo jedno tvrdo cetnicko krilo DF-a i glavnina Dps-a,a mislim da bi uspio da otkine jedan dio glasova Milu
    Inace,bezveze ovo pisem nikad nece doci do Slavkove kandidature,a ovi predsjednicki su gotova prica i ne treba se zamarati Dps dobija glatko.Opozicija raspad sistema
    Samo se ti tjesi i pricaj bajke...nazalost covjek nije u stanju da vodi partiju a ne drzavu...

Thanks Thanks Given 
    2,440
    Thanks Thanks Received 
    5,125
    Thanked in
    2,749 Posts

Quote Originally Posted by DrvoShegach View Post
    Lagano ljudi i dalje misle da se sve zna ko je za koga glasa na izbore. Ovo je prosto nevjerovatno kolika su goveda ljudi.
    Zamisli koliko je ovaj narod ubijen u pojam. Ovo je najjace kad mi neko kaze, a i penzioneri kad mi kazu ' ko ce meni davat penziju ako Milo ode'. Momentalno bi slao za Dobrotu.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    43 Posts

Daleko je to od normalnog. Visedecenijski partner Dps-a, sad je odjednom svetica, a jos zena Ivice Stankovica.
    Iako to vama ne zvuci normalno, ali vjerujte, jedino pravo rjesenje je Vasilije Milickovic.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    57
    Thanked in
    43 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Zamisli koliko je ovaj narod ubijen u pojam. Ovo je najjace kad mi neko kaze, a i penzioneri kad mi kazu ' ko ce meni davat penziju ako Milo ode'. Momentalno bi slao za Dobrotu.
    A penzioneri su posebna prica. 100.000 dusmana svoje djece i unucadi, sram ih bilo!

Page 40 of 163 FirstFirst ... 303637383940414243445090140 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)