Poyy
Sent from my iPhone using Tapatalk
ima u mobilend led h4 oko 30 eura 36w
danije neko probao jesuli cemu?
Prema tome, šta da ti kažem?
Poyy
Niksic?
Pred dobijanje je sve ga boli
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ko mi može ubacit mape balkana, Skoda Fabia, na SD su joj mape, imam zapadne EU, a treba mi Cg i zemlje okruženja?
Poslato s Jadrana
Igor Ivanovic,Marko Stevic,Milan Bakovic...(Bar)
Ne radi Igor to, a ni Bakovic. Za Stevica ne znam.
Poslato s Jadrana
https://www.facebook.com/mapezanavigaciju/
Javi mu se na viber... al vjerovatno to ima nedje da se skine.... a uzece ti 50-100€ ...
Opel insignia.
Bih da uzmem navigaciju za njega. Sada ima samo onaj klasični display za board.
After market i koji?
Original polovni?
Imaju li ta auto integrisanu antenu od GPS?
Poslato sa kompaktne pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Slikaj antenu kakva ti je vanjska
kad se sa interneta poruci kljuc za auto, u kompletu sa daljinskim za centralno, treba li neka posebna procedura za uparivanje daljnskog sa centralom ili moze onda fora upali kontalt, drzi dugme, ugasi kontakt...
najvjerovatnije moda da se radi singronizacija kompjuterski
Prema tome, šta da ti kažem?
Smeta li da se stavi AC xenon sijalica na DC ballast?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
AC naizmjenicna struja, DC jednosmjerna struja. Nemoj da se igras sa tim, ne moze veliku stetu napraviti ali moze taj trosak koliko xenoni kostaju. Uvijek kupuj AC xenone, pouzdaniji su, 20x duze traju, daju stabilniju svjetlost, nema varijacija kada je velika toplota napolju, ali su AC skuplji duplo ako ne i tri puta. Ne zali pare.
Ma ovaj DC balast mi odavno stoji u garaži kao neka rezerva.
A skoro sam stavio nove kvalitetne 4300k AC sijalice na AC balaste i crkne mi jedan AC balast.
Ako ništa, poručiću AC balast novi i to je to.
Mrzno mi sad jedan xenon, jedan halogen.![]()
Last edited by E_K_V; 02-03-18 at 10:23.
Kod aftermarket hid ksenona, sijalice su iste i za AC i za DC i za digitalne i za analogne balaste...
Jedina razlika je sto AC balasti daju stabilniju boju, generalno su kvalitetniji i jaci i ravnomjetno trose sijalicu(dok DC samo jedan "pipak" unutar sijalice potrosi, zato vremenom izgubi "jacinu" i crkne)
Isto mozes i sijalicu od 35w da koristis na balast od 55w i nece crknut, eksplodirat i tako to...Samo ce bit za nijansu svetlija nego na 35w
Evo dvije godine imam nazovi 35w sijalice koje svijetle na balaste od 55w...Razlika je npr sto na 35w izgleda kao 6000k, a na 55w kao 5000k, i malo bolje baca
Kod OEM ksenona i fabrickih instalacija se vec treba pazit...Ali kineski HID mozes slobodno sve da kombinujes.
![]()
Last edited by Laz; 02-03-18 at 10:27.
Znači da stavim slobodno AC sijalicu na DC balast?
Jeste, u pitanju su aftermarket kinezi.![]()
Briga me za dugotrajnost, bitno mi je samo da se ne zapali ili eksplodira što.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks