Kako to mislis -boli tuki za ekologiju? Sto nisu Norveska, Svedska, Finska, ekoloske drzave, vec mi? (facepalm xMilion)
Ljudi daj malo se refresujte...zivite u drzavi koju boli tuki za ekologiju i dizele uspesno registruju uz minimalan porez...a da je u swed ili norw e tu bi platio 30%vise dok je za benzinaca solidaran porez...evo od rodjaka golf5 benzin porez za godinu dana u sred njemacke 90e...tif je dvogodisnje...
Naravno da bi svi mi placajuci veliki porez bjezali od dizela
Sta je tu je...nismo mi sveto slovo na papiru....
Kako to mislis -boli tuki za ekologiju? Sto nisu Norveska, Svedska, Finska, ekoloske drzave, vec mi? (facepalm xMilion)
><
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Moram da trazim meme za Volva sad
![]()
Last edited by Laz; 01-03-18 at 11:54.
Last edited by technus; 01-03-18 at 14:43.
Forever young, i want to be forever young
Ja ne znam đe vi vozite ta kola. Okle vam pare?
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
E ne znam brate, sem da se provozamo nedje zajedno, da mi pokazes to sto ne valja
Doduse nasao sam i ja par momenata na tom autu koji mi ne odgovaraju, ali...motor, menjac, pogon, kocnice koje dobijas na tom autu su 3 puta iznad nekih konkurenata, to se mora postovati.
Unutra, nikad nisu valjali, a ovo je prvi put da se meni unutra svidja STI.
Skoro sam vozio jednu 2012to godiste od mozda 400ks, ne znam tacno, pa sramota kako se vozi auto, ali je unutra tragedija. Moj pezo iz 2001ve je klasa sto se enterijera tice.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
jel mu ovo potrosnja brt
https://www.muskimagazin.rs/Voznja/a...orivo-i-struju
Interesantan hibridni koncept: biras gorivo, gas ili struja.
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
http://autorepublika.com/2018/02/19/...ta-kaze-zakon/
vjerovatno cemo gledati vlasnike koji su radili dpf delete kako pokusavaju da rade dpf undo
Prema tome, šta da ti kažem?
Vratice i dpf i egr i soft samo kad drzava nasa svati da poveca jos 30%na registracju dizela...dok benzin moze ostati po istoimenom cjenovnom rangu....
Treba da spuste cijenu benzina ispod dizela kao što je u švajcaraskoj i onda nema problema toliko sa zagadjivanjem prirode... Svaki 10-i auto u švicu je dizelaš..
ja bih volio da mi imamo standard kao svajcarska i njemacka...pa neka uvode bilo kakve norme i sl...
Nije usko vezano za temu, ali da ne zna ko koji je sistem isplativiji za taksi firmu od 10 vozila, na stanice ili onaj novi sa tabletima? I koliko otprilike kosta.
to moras da pitas ove sto imaju taksi sluzbe...ali tableti kao tableti sa 3g su jeftini... mozes 7" sa 3g naci za 100€...i tu ne mislim na ovo smece jeftino, nego nesto tipa lenovo i sl...
Ma lagano je za tablete, to je otprilike jeftina i poznata investicija. Nepoznanica je da li se placa program za kompjuter u dispecerski centar, aplikacija za tablete, ima li pracenje kao preko stanica itd.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks