probaj jednu flašu plastičnu dobro vruće vode pa je ubaci u krevet podno noga i grij ih tako....nema pomoć druge....ja imam električno ćebe no me strah sa strujom spavat![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ljudi koji se ne tule, pričaju, rastežu priču, samo melju...
a batali više, moj brate, odakle ti tolika snaga i volja da laprdaš.
Zaplakala sam od muke u kupatilo. Ne mogu ovakve osobe...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
povrh svega, nakaci mi se onaj lik sto mu je vazda neko u bolnici pa mu treba za taxi do tamo. Majko sveta!
Sent from my iPhone using Tapatalk
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovo bih bio ja da živim u PG
Živci, gdje ste?![]()
The more things change, the more they stay the same.
Podzgam se u portale i 6,7silu koju li..
Non stop mi pisu o kuckama s instagrama o glupostima raznim.
Umro "Deda Dobri" niko slovo da napise,kaze..Tuzno vrijeme doslo..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Ona njezvanova sa instagrama. Kad god mi neko pokaze jednominutni klip, dobijem nagon za bljuvanjem. Jos kad cujem onaj pocetak: zanima me... uh uh bljuc
Nemam gobna od Instagrama. Bas mi nesto ta pomama za Instagramom ide na zivce...
Pa dje postujes pljate kad rucas i veceras, pijes dojcerice i tako to? Nije valjda da to nidje ne objavljujes???
Last edited by mexiko; 01-03-18 at 22:07.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ne šalji mi poruke na viber dok se tuširam prekidaš mi pjesmu aaaaa
Posle 3mjeseca od popisa sjetili se da hvali 2000e, eo uzimaju nam sada po 50e od plate tri mjeseca. Ima li zakona ovde ili da nas šiba ko stigne........ Ima li ko ovde da postuje postene radnike. Posle se pitaju zasto odlazimo. Pih Pih Pih
Ima li svako nekoga od rodbine ko vas vazda ali vazda zovne u nevrijeme?! Znači, ili kad sjednem da ručam, ili kad mijesim nešto pa su mi ruke u tijestu, ili kad su mi ruke mokre, masne, kad jednostavno ne mogu da se javim, kad sam krenula put vrata iz kuće fiksni zvoni i opet taj neko....?! auuu svaki dan....
Noćas pođoh da kupim neki namještaj, ovi iz Namosa samo nek su zdravo.
Aj nađoh jedan fin sto za trpezariju sa 4 stolice, eto sviđe mi se 299€ akcijska cijena. I jedan krevet 460€ (nije na akciju), rekoh ima li za keš kakav popust ima 5% OK. Uzeću i ja nešto u telefon preračunavam ispada:
Sto sa stolicama 299€ -5% = 284,05€
Krevet 460€ -5% = 437€
Ukupno: 721,05€
Ja na kasu da platim kad veli mi ova 740,05€ ja rekoh ja se preračunao nešto pa platih, i gledam onaj račun i reko ček da preračunam još jednom ovo, nije dobar ovaj račun. Veli ona nema problema pogledajte slobodno sve je to dobro sračunato. Ja računam opet i opet meni ispada 19€ manje.
Reko da vidimo ovo, oni meni sto koji košta 299€ računaju 319€, na popust sto me ispada 303,05€ a redovna cijena (akcijska 299€). Rekoh stornirajte račun, sad ne želim ni ovo da uzmem. Veli ne može, iznerviraše me i zovu šefa, veli šef ne može tek sjutra da dođem po pare, da oni to storniraju da obrišu. Onda šef oće da priča sa mnom, pa muka živa, izvinjava se njihova je greška, može li da mi vrati te 19€ da mi isporuči robu sjutra.
Nije mi zbog posranih 19€ al ne želim neko da me šiša kao ovcu za moje pare. Ako piše cijena tu cijenu mi naplati, ne mož da mi prodaješ robu "sa popustom" za keš pare skuplje nego regularna cijena.
Prvo što nisu ljubazni, da te usluže fino no moraš da tražiš prodavca po prodavnici, onda oće više da naplate.
Što se mene tiče kod mene su ga završili, nikad im više u radnju uć neću iz principa.
Najgore smece od namjestaja je u taj Namos. Ne bi tamo uzeo ni da mi dzabe daju.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ko daje ovim ljudima dozvole da stavljaju keramiku ispred lokala tj.na trotoaru ????
Ima li kakve inspekcije za ovo ?![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Macu po po njima, to bi tako trebalo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nista, ali bas, nekada treba veliki trud da se malo iznerviram. Ni to me ne nervira.
Here I opened wide the door,
Darkness there, and nothing more.
evo ja sam kupila neku kuhinju u Zećanki i isporučili sve u dan kako se dogovorili.....ostao jedan element, ugao bukvalno, koji tad nijesu imali u magacinu, pa kao za par dana....e pa tih par dana potraja od 4. januara do danas...odoh ja prije nekoliko dana, naravno, nakon milion poziva i pitanja i obećanja sve kroz osmijeh, naravno, sjutra, juče smo poručili, sjutra će, prekosjutra će, i uzmem jedan elemenat kao zamjenu, doplatim i sve završim u prošli četvrtak i petak, kao donijeće ga u ponedeljak( juče)...danas je utorak, evo da vidimo srijedu oće li ispoštovat
Pošta CG. To je gadluk od neprofesionalizma.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Imadoh vrat slomit !!!
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks