evo skica, ne laze
Stay salty.
Pa to sam i napisao
Gledah skoro emisiju o tome bas...
Skoknite do zlatibora za vikend i overite situaciju...![]()
![]()
Danas pođoh za BP sa sve 4 ljetnje gume, čika policajci na Audi A6 gledaju zadnje gume (kao da je zadnja vuča)
P.S. Smijem li napisat da je auto bez tablica bilo (i da su sa 10€ bili zadovoljni)?
Mora da ti je Bizbi neki rođak.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Da mu je bizbi rođak, oni bi njemu dali 10e.
Sent from my P10+ using Tapatalk
mora da je vec pisato ali evo da budem dosadan... jel vise ne vazi ona stvar kad ne platis kasnu da ne mozes podici dokumenta tipa saobracajnu itd?Pisase mi danas kaznu za pojas (nisam se vezao) i veli mi policajac za 8 dana plati 20e ako imas ako nemas nikom nista to kaze sad cetiri godine je u sistemu posle zastarjeva,nakon 2 god ako ne platis ide na sud i tada mozes platiti maksimalno 30e koliko je kazna ako ne zastari...Ima li sta od ove price ili me drot lozio?
Za pricu nzm, dokumenta mozes podic uredno.
Forever young, i want to be forever young
Naravno da moze.
Glupog li komentara (prethodnog). Uz to ponosni hvalospjev kako se kroz BP ide na sve 4 ljetnje gume. I da se vozi bez tablica. I da se podmicuju policajci sa 10e.
Dno.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Za svaku je osudu voziti po ovom vremenu na ljetnjim gumama, ne znaju ljudi sta znaci "dobra guma", zato neduzni stradaju.
Inace, cuh neku pricu da hromirani okviri odbijaju radar, koliko je to istina? Znam da je mozda i glupo ali je pomenula danas osoba X, ili mozda postoje neki posebni okviri za tablice koji odbijaju radar?
Sent from my iPhone using Tapatalk
O kuku ....
Plav, crni stefke. Plav.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ovo mi je najjace, nadje se momak pametan pa veli na audi mi gleda zadnje gume ka da je zadnja vuca - a on gleda jesu li zimske. Kakav lik.
Juce sam bio do Kolasina i stvarno se nikad ne bih uputio ni da imam 2 zimske i 2 ljetnje a ne na sve ljetnje jer je put bio preuzasan. Zaustavili su me isto prije Kolasina i samo je pitao dokle idem, imam li zimske ( isto je pogledao kao ovome liku da vidi je li Astra zadnja vuca ) i imam li lance, dokumenta nije ni trazio. A malo ispred mene je coek izgubio kontrolu u krivinu desno i razvalio cijelo auto o one stijene. Kad sam stao da pitam je li sve ok rekao je da su on i zena dobro samo da je auto nagrdjeno. Zahvaljivao se jer sam samo ja stao i rekao je samo polako ja sam stavio prije par dana sve 4 nove sava s2/3 gume i opet mu se ovo desilo.
But if you never try, you'll never know..
ja mislim da bi svi trebali da imamo po makar jednu EMP bombu...i onda kad vidite presretaca ili radar, aktivirajte istu...
Snijeg je jedno led je drugo.
Prije par dana 4x4 + Sve 4 zimulje, spuštam se niz Crkvine i jedan ispred nabada kočnicu poče da kliza, ja malo lijevo da ga ne bih surduknuo ždžipom i idemo bree pleši sa mnom takva sam i gotovo.... Ne pitaš se autom, ide kuda ono oće.
Dok se ne dočepah malo šljake pa se ispravih. Srećom kamion iz suptornog smjera je malo dalje bio
Jebeš ti i gume, nebitno jesu li zimske na led se kliza sa svakom sem ekseračom, a takve mi ne trebaju da pođem 2 puta do Kolašina![]()
Covjek preduzeo sve mjere opreza, bezbjednost na prvom mjestu, a zavrsi ni da je ne znam sto uradio... #JeSuisUnChauffeurDeTaxi
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks