i ja čekam moj
https://www.aliexpress.com/item/Free...699739438.html
ne mogu iščekat
Poceli su oni da salju vec od 21. Imam 4 narudzbine i od tada su sve cetiri poslate. E sad ako je neko od njih jos na odmoru to je druga stvar. Mada moze biti da im se i nakupilo dosta narudzbi pa dok sve to lijepo upakuju ,spreme ,posalju....
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Last edited by zeks; 27-02-18 at 20:08.
Always,forever and beyond ...
i ja čekam moj
https://www.aliexpress.com/item/Free...699739438.html
ne mogu iščekat
Last edited by goozica; 27-02-18 at 20:11.
Ako je vrijednost posiljke preko 75 eura placa li se pdv samo na iznos preko ili na cita
Na cita.
--------------------------
Do Not Disturb.
žbunjen sam. ako mi kaze 25.02. Send Item abroad (Export), a 27.02 kaze Flight Depart, kako da tumacim to? Amerike, New York
Pa valjda da je 25og on poslao to, sta li, a 27og da je avion krenuo?![]()
Je li uzimao ko šta sa Rose Wholesale, vidim da imaju dobrih i jeftinih stvari?
U favorites mi je 100 godina, mada vidim da nisam nikad ništa trgovao tamo...
Last edited by BiTrAtE; 28-02-18 at 08:10.
pa ne znam sto cekas,idi na cancel i naruci kod drugog
U septembar narucih nesto na iOffer, niti tracking broja, niti posiljke, milion mailova poslao i vec sam bio digao ruke od toga, kad u nedelju prodavac mi salje tracking number
LX759439670CN
Na 17track mi ne izbaca nista. Dje jos da provjerim? Taman se ponadah, jer mi je zena krv popila kad ce vise da joj stigne :mrgreen:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
prati i odje http://en.trackitonline.ru/?service=track
doduse jos nista ne pise za tvoju. ili je rano, ili je fejk broj
Na osnovu prva dva karaktera ja bih rekao da ovo fake tracking broj
I ja to pretpostavljam, vidjeo da sam mu dao negativnu ocjenu pa me sad moli da je uklonim![]()
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
E ne znam ali LX nikad ne vidjoh kao pocetni simbol na svim tracking brojevima koje sam za života imao od porućivanja robe. Možda sam u krivu ali meni je sumnjivo
LX moze da bude skroz validan tracking #, ne mora da znaci da je fake.
Ne kazem da nije ali ne mora da bude. Sacekaj malo.
Do Not Disturb.
Evo sam zaokružio svoju prvu shipito priču. Danas mi je stigao paket. Paket poslat iz amerike 14 Februara, već kod mene kući na adresi. Dakle u našoj pošti je sigurno bio do 5 dana ranije , bez tracking, pa dok su dodijelili broj za isporuku. Sve u svemu odlično sam prošao I zadovoljan sam brzinom isporuke.
jesi li koristio onu najjeftiniju opciju na shipito, ono od par dolara ili neku skuplju?
Mene sam shiping nije jeftino koštao, koristio sam najjeftiniju opciju ali sam pogijesio prilikom kalkulacije . Paket je bio veci I preko 1kg tako da nije bilo teorije da prodjem jeftino. Sve u svemu nisam platio carinu i pdv jer je vrijednost robe bila euro I nesto ispod 75 eura a shipping se zasebno kalkulisao
Na Ali mi za jednu narudžbinu piše shipping canceled, prvi update poslije 16 dana, dok na 17track nema nikakvih novosti... Da čekam dok istekne rok ili da cimam prodavca?
Sent from Tapatalk
#fakenews
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks