molim vas nemojte vise o pravilima u kruznom toku, svakako smo tu temu apsolvirali...i nije pravilo da se spoljnom ide samo na prvo
U našim kružnim samo na prvo, u suprotnom može doći do haosa.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Pušti to, ćeraj po pravilima. Bićeš čist kada te klepe.
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
A i toga ima.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Kad kruzim spoljnom sujem mater jer sam ja po propisu, kad neko drugi kruzi spoljnom sujem mater nenormalnu...seljak
p9lite
Evo objasnili su i bosancima, pa mozda i neki nasi nauce:
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
A nemojte opet kruzni, kumim ve kapom
zamolio sam isto ranije...apelujem opet na sve ljudsko u vama da prekinete pricu oko kruznoga, i ko ga sledeci pomene ***** izio
Sto znam, koliko ja mogu da primijetim dosta ljudi daje zmigavac pri iskljucivanju iz kruznog a opet dosta je jedan koji ne ispostuje pravilo da se desi udes, a takvih ima.
Kako me nervira ovaj narod sa iskljucivanjem na prvi izlaz sa spoljnom trakom. SPOLJNOM TRAKOM MOGU DA IZADJEM I NA 4. IZLAZ AKO HOCU i ja imam prednost, onaj u unutrasnjoj mora da me ceka dok ja prodjem, ako me udari on je kriv. Onaj gore klip iz Bosne ne valja, po cg i eu zakonu ja sam u pravu. Bio sam u signal da se raspitam jer sam se kladio s jednim likom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ne trolujocemo li ja i ti u opkladu od 5000e?
Da snimamo kamerom il da policija gleda to uzivo, ti idi do cetvrtog izlaza spoljnom a ja da te udarim iz unutrasnje? I da ces ti biti kriv?
Imaš ti prednost, ali ako to radiš dok je špic stvaraš gužvu i zakrčuješ kružni. Spoljnom pođem samo kad mi neko pokida živce
Njoj se baš pada sa catare u more
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
Mala cijena za 100 lajkova
Nema potrebe da ostajes bez 5000€, samo podji do Signala i pitaj ih “mogu li da kruzim spoljnom trakom do 4. (ili kojeg god) izlaza” i sami ce ti rec
Mene je jedan nacepio i licno sam posao da ih pitam i rekli su mi da ja u spoljnu imam prednost u svakom trenutku u odnosu na onog u unutrasnju i da mogu da izadjem dje hocu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
spoljnom trakom do drugog izlaza poyyy
Prema tome, šta da ti kažem?
Spoljnom po zakonu mozes na prvu ili drugu i to je to, mislim ti mozes 3 kruga spoljnom napraviti ali to nije po pravilima, imas na yt emisiju o kruznom dje Janjusevic kaze licno to, ja ti kazem ako si voljan za opkladu kad god oces mozemoi uzet neke lamine od kola da steta ne bude prevelika....
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks