Da, to sam sve procesljao, samo je pitanje da li vecina proizvodjaca bazdari da pokazuje vecu?
Da, to sam sve procesljao, samo je pitanje da li vecina proizvodjaca bazdari da pokazuje vecu?
Forever young, i want to be forever young
pošto je nemoguće da pokazuje tačnu mora pokazivati većuJapanci su tu najprecizniji i kod njih je najmanje odstupanje
She is only here to annoy herself!
niko nikad nece imat 100% precizan brzinomjer
osim kad bi to islo preko gpsa
Prema tome, šta da ti kažem?
Tehnički je nemoguće napraviti mjerni instrument koji je precizan u cjelokupnom rasponu. Npr. ako instrument mjeri brzine od 0 do 300 km/h onda se podesi da je precizan u opsegu od 40 do 60 km/h, a van tog opsega laže (što je dalje od tog preciznog opsega to više laže). Recimo, imaš brzinomjer koji mjeri od 0 do 3.000 km/h (preskupo) ali pokazuje samo skalu od 0 do 100 km/h, e, taj bi bio precizan, ali i neisplativ.
Sent from my Motorola 8400
Crkne uredjaj koji daje zvuk i osjecas kao da vozis usisivac.
Onace kako se cuje ako mu se plin stavi?
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Forever young, i want to be forever young
ne može se naštelovati da pokazuje tačno zato što se gume troše dovoljno je par milimetara i pokazuje veću brzinu jer je manji obim točka
Bolje uzeti golfa za te pare. Manje trosi.
Kako ga treba tuc zbog ove haube
TAKUMI, sad jedno ozbiljno pitanje. sto je fora sa RAV4 hybrid 10komada kroz grad?
f6
neka akcija u toyotu vjerovatno
E i ja bi je kupio
troši više na otvoreno no u grad![]()
svaki hibrid trosi se na otvoreno
a rav4 pravi gradski auto![]()
f6
rav4 je bio i ostao najbolji kompaktni suv
koliko mu ispane ta potrosnja svega ti pa ih pokupova ovaj narod (mada sam siguran da nisu obracali paznju) ? stvarno je prelijep.
f6
kad sam ga ja vozio potrosio sam 6-7 a vjerovatno ovima ide i do 8 prosjek jer ne znaju da ga voze
Strasna usteda![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks