I meni je na 40.ti rođendan
this time next year...
Evo iz prve ruke. Pasos, licnu i vozacku mozes da izvadis kad god zelis. Isticala mi je vozacka, pa sam usput krenuo da izvadim i ostala dokumenta, iako su vazeca jos godinu ili dvije.
Pitaju za razlog(licna mi je pukla do pola-godina do isteka, pasos je ispunjen iako ima jos dvije godine, vozacka istice za dva mjeseca)
Uplatio neke takse, podnio zahtjev, za 4 dana sve bilo gotovo.
Na salteru dao stara dokumenta, zena onim kao kondukteri sto su imali izbusila sva dokumenta na dva mjesta, vratila nazad i sve gotovo.
Dakle ne rekla kazala, ne moga brata pa njegovog druga kum, nego sam ih ja tako zamijenio
ada ljudi smiješna je priča da se ne može zamijenit dokument prije isteka....naravo, niko i nije mislio da treba dva pasoša da nosimo, procedura postoji i ona se ispoštuje,vrneš stari uzmeš novi i to je to....mom djetetu je pasoš kad je imao 12 godina na deset godina izdat...taman da ne može da zamijeni, kad je već a 16 bio potpuno drugo dijete a ne sad....mora ga prije isteka zamijenit ne može granicu preć....
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
mexiko, možda si se malo "nesrećno" izrazio ali je bilo vrlo nedvosmisleno....u svakom slučaju nijesmo ni mislili da sa dva pasoša tumaramo svijetom, no da rečemo da oćemo novi eto jer nam je merak da imamao noviji, ljepši, i onda sve takse poplaćamo i imamo novi pasoš...prosto...sad razumljivije djeluje ovo što pišeš ali ovi prvi postovi niejsu tako zvučali![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Niko ne spori da se moze zamijenit dokument zvoncice. Ja sam samo pokusao da objasnim na koji nacin se to radi. I moj sin je izvadio pasos sa 12 godina, sad je malo kraci od mene, poznat ga ne mozes. A znas i sama da te mogu vratiti sa bilo koje granice, bez objasnjenja, i isto tako prustiti da udjes ako imas vazeci pasos, pa i ako si se promiijenila fizicki.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
^ Eto tako. Da zakljucimo slucaj sa pasosem i vadjenjem dokumenata
Idemo dalje...
--------------------------
Do Not Disturb.
Kad smo već kod toga, pošto pasoš ističe a viza važi još par godina, može li kako viza da se prenese na novi pasoš?
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Ako je u pitanju usa viza, na granicu samo pokazes uz novi i taj stari pasos sa vazecom vizom.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Nosis oba pasosa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa predvidjanja su bila 99% za prolaz bez ikakvih problema![]()
Do Not Disturb.
Zna li neko kako se krece cijena stiropora za fasadu, 5 cm debljine i ljepila? Kips ima idiotski sajt nemaju cijene, nema nista od koristi
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Mexiko idi kod onog medjedovica na zabjelo i nemoj ispod 8cm stavljat nije neka razlika. Takodje, za bavalit idi u bekament kod alan forda i titexa. Najvise kvadrata se predje sa njim a sara je isto lijepa.
Naravno imas i dosta skupljih varijanti. Tacne cijene se ne sjecam ali to je sada dosta palo a bas znaci.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Dje su ti Medjedovici na Zabjelo? Ima dje kakv kontakt
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Dje kupit zlatnu ogrlicu, ima li neka zlatara da je na boljem/losijem glasu...
treba mi za poklon jednoj djevojci a ne bih da se obrukam... kolko to kosta uopste...
Kupi joj srebrnu onu sa imenom? Pa kazi da je bijelo zlato ?
Ozbiljno pitam...
Tamo sam i mislio da podjem, ali me zanima koja je najbolja od tih zlatara, ima li to kakve veze... jer imam druga koji drzi zlataru u tu ulicu, to je takva prevara da ne bih ni najvecu fukaru kod njega poslao...
Za 400-500 eura mogu li finu oglicu da kupim, da mi se nos ne okine...?
Mozes boga mi za te pare da je biras. E sad.... Stare zlatarske radnje, Methadzovic, Domnik, Nuleši. Sad djevo ce ga znat. Ne znam na sto si tacno mislio kad sipomenuo prevaru. Uglavnom to sa istog mjesta nabavljaju svi.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Za 500e mozes poc' do Rusije, doves' ukrajinku i da ti ostane za kiriju mjesec dana...
(nije greska RUS/UKR, ko zna zna)
Do Not Disturb.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks