Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
,,Ajde da se dogovorimo, ali biće kako ja kazem ili od dogovora nista"
Ukratko, sa DF-om nema dogovora (po n-ti put dokazuju) jer ako nije po njihovom šta tu ima da se dogovara. Kompromis, šta to bi...
Moze lock.
Ko zna zašto je ovo dobro. DPS čeka da vidi opozicionog kandidata (ako ga bude, a evo neće) pa da odluči da li da kandiduje "tešku artiljeriju" tj. Lomija. Da je opozicija imala nekog jačeg zajedničkog kandidata, Lomi bi vjerovatno bio predsjednik narednih 5-10 godina, a u tom slučaju bi mogli slobodno masovno da emigriramo.
https://m.cdm.me/politika/bez-dogovo...nak-opozicije/
Ahahahahaaha sve dok je ovakva pozicija nikad je necu glasat.A vj i mnogi .
Tuzno je.
A i tuzno je sto Becic je vj prihvatio da se povuce ovaj put i da dopusti da DpS pobijedi opet s bilo kojim kandidatom.
Idealna mu je prilika bila da bude zajednicki kandidat i da su sanse ogromne da dobije...Ali nasa opozicija,Milo koji je vj dao na kasikicu podmitio neke i cao..
Da ce vise nestat DF,SnP itd itd..Te SRPSKE partije i patriote .
Da ce vise izac iz 90ih...
Uzas..
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Pošto piše da je df inicirao sastanak, biće da to iskoriste u svrhu samorekliamiranja. Ima da mlate kako oni jedini nešto rade, kako su oni ti koji imaju inicijativu, ali, eto, ovi drugi neće da urade što je do njih. Da sad imam 18 godina, upisao bih se u neku stranku. Bilo koju. Niko nikad lakše do para dolazio nije.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
DF ugasiti pod hitno, pa neka idu u srbiju i tamo osnuju partiju....
Čuš u Srbiju. Tamo su sve partije srpske. Šta bi mogli da ponude što neko već ne nudi? Kako tamo da glumataju da su ugroženi? Bolje prvi u selu nego zadnji u gradu.
Sva je prilika da će kandidat DPS-a biti Milutin Simović.
Last edited by NHM; 16-02-18 at 20:18.
Uuuu dobar kandidat
Ja bih naj volio da je izmedju ove dvojice trka.
![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Mislim da bi i buksovci predložili Simovića za kandidata.
Kakav besmisao od političke scene u Crnoj Gori.
Što je najjače, Goveđa glava je bila najbolji student u generaciji na Poljoprovrednom fakultetu u Novom Sadu.
P.S. Prije nego počnete da podcijenjujete Poljoprivredni fakultet, da znate da je barem duplo teži od bilo kojeg fakulteta društvenih nauka.
P.P.S. Ne branim nikoga, i meni bi čudno.
Uh. Kakav je ovo tek lopov. Bio na jednu fenomenalnu poziciju vjv najbolju u to vrijeme za smicanje sa strane. Ministarstvo poljoprivrede u koje su samo slivale pare iz stranih fondova a poljoprivrednici dobijali mrvice.
Nije tako
SDP i URA bi nestranačkog kandidata . Dok bi ostali fotelju za svoju stranku, pa kad izgube ostaje priča kako su i pored toga što su pokradeni postigli veliki uspjeh (kao da za drugo i treće mjesto postoji nagrada)
Blečić me je najviše razočarao u čitavoj priči. Poslije sve one priče "mi mladi i lijepi, mi se odrekli ovoga i onoga u korist naroda" hoćemo fotelju ili ćemo da miniramo gdje možemo
Last edited by Rakun; 16-02-18 at 22:53.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Gledam ove kandidate koje predlaže opozicija i prosto mi to djeluje kao čisto prinošenje žrtve koja treba da obavi ritual i posle toga politički izgori !!! Moguće da ima dobrih nestranačkih kandidata ali u partitokratiji u kojoj živimo teško da bi neko podržao osobu koju prvi put vidi a opet teško da bi iza osobe koja ne nosi neki grant stala bilo koja politička partija !!! Očigledno je da smo za Rusiju prekriženi a da zapad u takvoj poziciji nema potrebe da se izlaže bilo kakvom trošku pa čak ni kreditnim zaduženjem države što su inače radili !!! Kad je već takva situacija da smo prepušteni sami sebi možda bi mogli probat sa bivšim predsjednikom skupštine![]()
deuscroix
Ura, Demokrate, Snp, Sdp bi valjalo Ranju da postave za svog kandidata. Daju malo vjetar u ledja SDP-u i vrnu ih u zivot pred parlamentarne..
Napisao sam ja jos prije da DF drzi DPS na vlasti i to je ziva istina.Predloziti Andriju Jovicevica za predsjednika je propast,nikad ne bih izasao na te izbore iako vazda velim da cu glasat najgorega mogucega u duelu sa ovima okupatorima
Е сад нека се мало замисле они из грађанских кругова који су још од 2011. закључно са оним протестима, преко својих медија правили од Мандића, Ђукановића и Радуновића лидере опозиције.
Рања и Дритан тотално изгубљени у времену и простору.Једини који ту вуче исправне потезе је Бечић, који је изашао са врло поштеним понудама и приједлозима, иако потпуно свјесан чињенице да ко са ДФ-ом тикве сади о главу му се обијају.
Знају добро са каквим моронима имају посла прије свега у противприродним колаицијама са њима у Будви и Котору.
Као што раније рекох опозиција је ове изборе прекрижила, очигледно вјерујући да би на локалним могли направити неки успјех.
Једино остаје могућност да ДПС под притиском међународних партнера одабере да кандидује некога ко мисли својом главом...Милицу.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Bečić će profitirati...ne znam da li ove poteze vuče iskreno, onako kako osjeća u momentu, ili ga neko uči lijepo, svejedno, on uglavnom iz svakog "okršaja" izađe jači za par procenata...mislim da će i nakon ovih izbora imati kojeg glasača više
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks