Džaba su objašnjavali, džaba sam gledao. I dalje mi nije jasno zbog čega je bitan. Ako se svakoj budali pokloni dovoljno pažnje, na kraju će osnovat partiju ili će se kandidovat za predsjednika. Marko, potvrdi.
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
sve na cdm saznati možeš samo ako te zanima...eto smo bogatiji za saznanje ko je Kobac...impresionirana sam![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Džaba su objašnjavali, džaba sam gledao. I dalje mi nije jasno zbog čega je bitan. Ako se svakoj budali pokloni dovoljno pažnje, na kraju će osnovat partiju ili će se kandidovat za predsjednika. Marko, potvrdi.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
O tome se radi... Znaci on je nekako uspio konstantnim pritiscima da skrene paznju na sebe. Kao recimo onaj moron Pelevic sto je na svaku grupu o CG, iz skandinavije nedje nepismeno govedo sovinisticko... Svi znaju ko je tip![]()
Kobac je postao popularan kad je bio prostest majki, tada je podrzao grupu za Nas, Demira Hodzica i ekipu... Slao im pare i to i nisu ga mogli odjebati a niko ga ne voli. A Blazic je iz nekog razloga postao medijski exponiran jer ih je podrzao, na njihove pozive drzao govore itd itd...
I sad kobac misli da je on stvorio blazica![]()
Nervno
One Ring to Rule them all...
https://www.facebook.com/Polucija/vi...1033097369916/
https://www.facebook.com/Polucija/vi...1027444037148/
Meni je jaci od buksovaca
Nemam pojma ko su Kobac, Blažić, Hodžić, za Zveka znam zbog foruma, a ne bi bilo štete ni za njega da ne znam... I od Milačića mi se povraća, a ne još da ih znam...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Last edited by zvoncica; 15-02-18 at 21:18.
Sjecam se zveka sa foruma, ima li ga na fb? :lolblue:
ali komentar: Белиборе ти си прави човјек. Одсели се одавде, полудећеш! :lolblue:
https://www.facebook.com/Polucija/vi...9683590171533/
Shahshahahahaha gasi forum infernet struju sve
Kakav tip, kap ce ga ubit' nastavi li ovako, ego ga zivog pojede.
U pocetku se cinilo da je internet Ahilova peta ovog rezime. Segment koji oni ne mogu da kontrolisu a putem kojeg bi se slobodno razmijenjivali ideje, dogovarali se, udruzivali... Medjutim, ispostavilo se da ne moraju da ga kontrolisu uopste vec da treba samo pustiti opoziciju da se samounisti u vlastitim ludostima i sujetama. Onda se pojavio Facebook i oridjinali poput ovoga tako da je nastala opsta sprdacina. To ih je dokusurilo.
Cini mi se su jednom pitali Djukanovica za internet, drustvene mreze i sl. i kako je to jedan prostor koji ce njegovi protivnici iskoristiti a on odgovorio kako mnogo interneta na prazne glave ne predstavljaju nikakvu opasnost i bi upravu covjek.
"Marko Milacic sindrom" nagrdi ovaj narod![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Najveci otrov opozicije je DF,uz njih udbas Danilovic,sve u svemu opozicija raspad sistema DPS moze ovako jos 20 godina,lagano
Ono sto meni nije jasno je ko uopste zove Danilovica i Lekica ? Njih dvojica zajedno nemaju 1000 glasova...
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Tačno čovjek treba glasat za nekog od ovih nezavisnih kad ovi ne umiju godinu dana da se dogovore oko kandidata
https://www.cdm.me/politika/poceo-sa...kom-kandidatu/
Dugoočekivani sastanak lidera opozicije danas je završen bez dogovora o zajedničkom kandidatu za predsjedničke izbore. Nakon višesatnih pregovora predstavnici DF-a su nezadovoljni napustli satanak, jer takozvana građanska opozicija ne podržava njihov predlog DF-a da kandidat bude bivši ministar unutrašnjih poslova Andrija Jovićević.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Nema sanse da bi zaokruzio ovog Jovicevica... Pa neka ga svi podrze...
Covjek zna u paru ko je koliko kada i koliko puta svercovao duvan.
Bio je protiv nezavisnosti gore no Mandic.
Zivi u stranoj zemlji i bavi se biznisom
A nesto sto mu nikad ne bih oprostio su rijeci upucene Milu Djukanovicu :
"da nam jos dugo,dugo vladas predsjednice"
Pi..
Dje nalaze ove splacine
Nema odje ljeba, vidi se da ce se minirat ovo.
Iskreno interesuje me da li moze narod crne gore da napravi peticiju da nr zeli da placa politicare?
Znaci ja ne zelim cent jedan da im dam jer:
-Nikad nisu uradili nista za narod
-Nemaju namjeru da ista urade
-Svi su isti, samo svoj posa, svoja porodica, svoja plata
-Najkorumpiraniji su na svijet
-obrazovanje, ponasanje i mentalno stanje treba preispitati
-nikad niko nije glasao na predlog u skupstinu kontra partijskog naredjenja
-tri postena covjeka nema tamo
Malo je odje stavki, moze se ic u duzinu iha ha
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Kad je doslo do klanja na relaciji DF - Lekic, pokusali su Jovicevica da postave za lidera, ali je odluceno da se saceka. Evo sta se cekalo.
Kao fol nestrancki a DFov kandidat... Ko bi normalan mogao zaokruziti ovog tipa samo me to zanima? I odakle DFu obraz da ga predlozi
Df i obraz ne idu u istu rečenicu...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Df i rečenica ne idu u istu rečenicu. Obraz je svima na sličnom nivou.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Zbilja DF je najvece dno od partije ikad osmisljeno.
Ostrasceni stari panjati koji bi vladali dvesta godina, milo bi mala maca bio
Vec su bili radna mjesta izdijelili kad je ono Lekic bio na prag pobjede.
Zamislite kakva smo drzava kad se nac jedan covjek ne moze da se za njega moze rec da je dobar i da se za njega moze glasat.
Sto bi reka jedan moj kolega i'spuza
Sprrrrrrrrrdnja
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
E moj Aleksa, od blata ce te pravit ovi strucnjaci.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ovo je Alexi 1/1... Vjeruj mi. Samo bonus...
Bukvalno im kaze :
Evo dogovorite se vi izmedju sebe podrzacemo koga svi izaberete...
Naravno da URA i SDP nikada nece podrzati Milovog bivseg ministra.
DF nikad nece Milku i eto super kampanja za sledece izbore... DF je kriv sto nije raskrstio sa nacionalizmom, pokusava bivse milove vojnike da pogura kao svoje i svacije, pokusavaju da se postave kao lider...
Sjajno za Demokrate
dakle sa ovim u suštini proglašavaju DPS-a pobjednikom izbora taman i da magare kandiduju xD
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks