To što nijesi sreo sem 5 kola dovoljno govori...Mada zavisi dosta i od vremena, ako ima ikakvih padavina, ne bih se igrao...
Sent from Tapatalk
#fakenews
Kakvo ovo ulje sipaju u Roksped od 27e litar za .ebeni Caddy ni da je neka formula u pitanju
![]()
Liqui Moly Long Life 3 ili Castrol Edge Professional Longlife 3
5 litara kastrola 40e
5 litara likvija 50e
Last edited by Laz; 15-02-18 at 21:09.
Ipak moja greska...po kodu je oridjinal VAG maslo
![]()
castrol uvijek
koja gradacija?
Prema tome, šta da ti kažem?
Stvarno je VW OEM ulje preskupo. Ne znam kakvo da je, ne vrijedi.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Maslo veli hahahahahah
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Pa previse mi kosta zato i pitam a brate 270e evo sto kosta za caddy 2.0tdi
Kod je oridjinal VW( koji vjerovatno proizvodi Castrol ili taman neka velika kompanija)...
To su ti naplatili, a sta su sipali ko zna![]()
Vw brendirano...znam da vw ne proizvodi direktno
Kako god obrnes skupo je dosta
Ne fali po jedan biznismen na ovom topicu.
Momci, šta može biti na škodi 1.6benzin 55kw 97.godiste. U toku voznje nekad te nekad mi se desi da u toku voznje pocne da trza (trokira), ko da nece da primi gas ili jednostavno pocne da trza... takodje kad malo duze radi i otemperatura bude oko radne zna mi se desiti da se ugasi auto kad saltam iz trece u drugu vrzinu, ili npr kad hocu da se parkiram pa cim izbacim iz brzine on se ugasi (opst kazem nekad te nekad)... u leru dok je hladan odprilike je na oko 1100 obrtaja a kad se zagrije obdtaji su oko 800 i normalnog je rada dok opet ne naide to "nekad te nekad" pa pocne obarati obrtaje skoro do 100-200 i zatrrse se i vrati na 800 a nekad, bas rijetko i ugasi.
Edit: zaboravih reci da sam prije 20 dana mijenjao pumpu goriva u rezervoaru i račvu termostata sa termostatom
E to volim da cujem...Nisam se prepoznao, no se ne treba nervirat![]()
Ne znam na koga kolega Oliver misli ali ja se ne razumijem nesto u ove stvari bez sto vidim racun i platim..A ovo mi se ucinje nesto skupo 4.8litara ulja 130eura..
Kolega @Laz hvala na info.
Masu... u Njemacku u ovlasceni ne znam je li toliko...
Jeste novo je (sad 8-9 mjeseci staro) i redovan servis je u pitanju
edit: bez filtera nafte i filtera vazduha
Last edited by METZ; 15-02-18 at 21:39.
Da li pranje auta na samousluznoj perionici steti boji i koliko? Dje je najbolje prati auto? Iskustva?
Poslato sa EVA-L09 uz pomoć Tapatoka
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks