ja sam prvi put ga vidio prije mjesec dana i samo sam rekao da se niko nije naigra pored njega.Mijenjace messi i ronladinho strane ,tako da ce bit zabavno
a kakve su ove kvote od po 1.35-1.45...![]()
Barcelona vs. Chelsea
Barcelona:
Valdes
Zambrotta-Puyol-Marquez-Gio
Xavi-Edmilson-Deco
Messi-Gudjonsen-Ronaldinho
Chelsea:
Hilario
Boulahrouz-Carvalho-Terry-Ashley Cole
Makelele-Essien-Lampard-Ballack
Robben-Drogba
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
ja sam prvi put ga vidio prije mjesec dana i samo sam rekao da se niko nije naigra pored njega.Mijenjace messi i ronladinho strane ,tako da ce bit zabavno
a kakve su ove kvote od po 1.35-1.45...![]()
A sto bih volio da Mesi igra na lijevu stranu dje je Bulakruz,kada Ronaldinju vec ne ide mada...Da ga Mesi malo o jadu zabaviVi ljudi napraviste od Bulakruza najboljega beka u zadnjih 10 god...
Kakav gol Celzija :shock:
Last edited by hercules; 02-11-06 at 16:35.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
ispade sampion evrope .. nema sto slabo su igrali![]()
ko ispade??? to ti vec vidis da nece dobit verdera?
Utakmica je bila prava muska.krpili su se posteno, mada je sudija dosta los bio.4 lijepa gola i dosta dobrih poteza.Barsa je izgubila i Gudjonsena (po prvim procjenama na minimum 10 dana).Smacarija od golmana je dobro branio nocas-e ako je Lampard ono zaista gadjao(a ne centrirao) svaka mu cast.
A murinjo je strasan trener , ali je ka covjek mali.Nije poslije utakmice htio da odgovara na pitanja spanskih novinara.:burp:
Na terenu klanje,prvi gol Barse odličan,a Lampardovo remek-djelo kandidat za gol sezone!:o
Tekma pristojna za gledanje,na momente fenomenalna,samo je weliki broj prekida kwario uzhitak...Cheslea je po meni pruzhio odlichu partiju s obzirom protiw koga i dje je igrao...![]()
...The grass was greener, the light was brighter, the taste was sweeter, the nights of wonder...
Sto je onaj Chelsea jak...Pa, Barsa ne zasluzuje da prodje takmicenje po grupama... Da se plasiraju u Kup UEFA, pa da igraju sa jebenim Rangersima - taman su slicni...
COME ON CELTIC!!!
Cheers!
Kako Rajkard bjeshe popizdio mmmmmmmm, ne dade igrachima da se rukuju sa sudijom. Chelsea.Ja sam 2 odigrao (navijachki, dodushe) i mislim da je Barsa u neku zezenu krizu upala!
P.S. Finale: Chelsea - Lyonnais
Kako bih ovo volio odgledat'.
A onaj strucnjak veli(vlahovic) kako ne moze da razumije kako 1 igrac moze da bude opravdanje da barsa igra ovako lose(misli na etoa).I on mi je neki poznavalac fudbala.
Eto nije ni obicni igrac nego igrac koji po sezoni postize po 30 golova i njega nema tj. ne moze niko da zamijeni.
MAkni anrija arsenalu, drogbu celziju,vidimo sto je milan bez sheve...vilja ne daje golove za valensiju-valensija ne dobija...tako da itekako ima velike veze povreda jednog takvog igraca.Nije to mala stvar...i barsa je bez etoa izgubila od reala,celzija i uz remi sinoc, ostalo je sve dobila.
Protiv velikih ti trebaju i veliki igraci a sa ostlima je dovoljno i ovo sto je ostalo
meni je samo krvio u neku rurku sto je vakav grupa jer ce barsa ili verder ispasti, dok u drugim grupama ce proc neki pecki timovi.
No da bi se osvojio ovaj trofej treba i malo srece.
TartanArmy, odlicno ti je poredjenje barse i rendzersa.Barsa je izgubila od trenutno boljeg tima koji bi Seltiku ili bilo kom drugom timu uvalio 5 golova tako da ti poredjenje nije na mjestu.
Ja bih isto volio da vidim Liona u finalu.Igraju najbolji fudbal trenutno.
Slazem se u potpunosti sa tobom. Tachno se Milanu osjeca da fali Shevchenko dok se , ruku na srce, u Chelsea-ju ne vidi od Drogbe koji bjeshe pazen sinoc krvnichki (mada mu se "omache" da da "makar" 1 gol).Osim toga, zbilja je grijeh shto ce Barsa ili Werder u UEFA zavrshit, pored nekih manje znachajnijih koji prolaze...no , tu je sreca odradila svoje.
@TartanArmy , zbilja ti poredjenje nije na mjestu.Ni ja Barsu ne gotivim, ali brate...precera ga.Bio bi to potpuno drugi tim sa Eto'om, u to sam ubijedjen.
Odlicna utakmica. Ja volim ove utakmice dje igraju 2 namrtvo jaka tima, koja se uz to ne podnoseZnaci gledali smo utakmicu punu tehnike i agresivnosti. Nema sto da se zali Barselona da su ovi igrali grubo, jer je cinjenica da su zavrsili utakmicu sa 11 igraca, sto znaci da je sve bilo u okviru dozvoljenog. Mislim nije ni Barsa bila bas njezna. Celzi 6 zutih, Barsa 4.
Celzi je odigrao odlicno. Barsi nenormalno fali Eto. Drogba je trenutno prejak igrac... po meni u savrsenoj formi.
Murinjo je pravi dzukac onajKad su izjednacili, izgledao mi je kao da mu je malo falilo da skine gace i pokaze guzicu navijacima Barse
![]()
They used to call me tricky_kid, I lived the life they wish they did, I lived the life don't own a car, now they call me SUPERSTAR
Pa ja sam to rekao i jos prije nekog vremena... Barsa ce patiti sve dok se ne vrati Eto...Neko postavlja pitanje ko je Eto,ne hvali im on nista,mogu bez njega ali ekipa ne igra dobroi tako...Ljudi Eto je igrac koji daje po sezoni 30 golova i nekome i dalje ne valja...Budite malo realni,cak ja mislim da moze i do "zlatne lopte" ove sezone s'obzirom kako je igrao do povrede ukljucujuci i prosle sezone i naravno sto je osvojio sa Barcom...Meni ce i dalje on biti spic broj jedan...
Samo cekam nocas Milana da vidim kako ce igrat, ljudi kako taj tim ne mogu smislit. Kako bi volio da bude nerijeseno ...A i ako dobiju to ce bit 1-0
Liberal !
kakav gol za real--golman steaUE lezi na travu a odbrambeni igrac mu je vrace ne gledajuci na gol.Najcudniji auto gol koji sam vidio.
Evo ga dade i kopenhagen.
Rud promasi penal za real.
prvi gol porta(Luco gonzales)-za spicu CL!!!
Last edited by laciale; 01-11-06 at 21:49.
moras priznat (ako si gledao utakmicu) da im je kopenhagem mogao dat min. 3 gola...![]()
...
Nesto mi sad panu na pamet...Ne bi mi bilko milijeg trenutka nego da se satave Inter i Chelzi u sledecu rundu takmicenja ili bilo kad...Razlog...?Samo da Materazi ubije boga u Drogbu,da ga spusti na zemlju,da mu idem kopackom u galvu...hehehe
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks