aha lamela treba da legne
bila je nocna
Prema tome, šta da ti kažem?
Ko ti je radio to ? Ako nije tajna.
Bolje da si onda kod Nikole onoga sve za 100e uradio i cao kad nisi zeljeo pare da bacas..
Kazi ti njemu da on opet sad sve to sredi(sto mislim da ne umije) ili nek ti vrati pare i ti podji i uradi kako te savjetujem.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Druže, kriva ti je korpa od kvačila, zato ti trese pri kretanju, pogotovo sad sa novim lezajem i novom lamelom...To kad se tako mijenja u budžet varijanti, korpa mora da se nosi na ravnanje...
Zato je najbolje rešenje, komplet nov set kvačila, kad već mora da se vadi napolje sve...
Nekad sam gledao samo auta, ali evo dvije godine primjenjujem najsigurniju metodu koja se zove MAJSTOR, prvo vidim ko je kod nas skolovan i zna svaki saraf u auto koji popravlja pa onda biram sto cu da vozim. Na italijane sam presao samo zbog Fandja/Acike, covjek se skolovao u Torino za italijanska auta, i svake godine ide na seminare za nove modele, 50% kvarova po zvuku zna sto su. Ali zato kad ga zovnes da zakazes, kaze ti dodji za 7-10 dana, ali bar ne razmisljas oce li sto zajebat', i zna li da popravi.
Tako da kolega Harry, promijeni tog strucnjaka, ili reci koje auto vozis pa da ti predlozimo kod koga da odes, posto ti je naplatio isto koliko bi kostalo da ti je komplet sve zamijenio.
svaki put kad oćeš da prođeš jeftinije te zapravo košta 3 puta skuplje...I para i živaca.
Ja sam htjeo novi set da uzmem, ali mi je on rekao da nema potrebe jer je sve ok ostalo osim lamele i lagera, poci cu ja opet do njega uz napomenu ako mi sto crkne ovako da ce on morat o svom trosku da ga pravi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bio sam do njega sad, veli vozi tako ako ne prestane ( ali ce prestat) dodji skidat cemo sve opet da vidimo sta je u pitanju.
I oli u 100e da ce ti rec..A ovo ti je bla bla bla..mor se to zamijenit. i ono je trebalo,ali moramo i "ovo"..
Hocemo slobodno.
Jer lijepo mi je rekao samo lamela druga i lager to je sve, i ja pitao jel 100% to, rekao je da jeste. E sad cemo vidjet. Nek se meni sje"" nesto, samo cu da mu ostavim kola i kazem doci cu sjutra za njih. Sve ajde ali kad me neko zajebe nedaj boze sam
A jesam legenda sve mi *****
Svake nedelje isto pitanje...
Koji vulkanizer radi nedeljom, i isti odgovor, kod panonke![]()
brijem da i radulovic u dalmatinsku radi
Prema tome, šta da ti kažem?
Takumi cedemski berberin
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
A Vlado je stari robovlasnik tako da je 101% da rade Radulovici u dalamatinsku
Zar nije radulovic proda posa?
Potreban mi je majstor za BMW
Koji bi mogao ispitati i prepoznati zvuk lanza na e90 320d, odraditi zamjenu ako bude to
Od poslednje promjene ulja dobio zvuk/brujanje na 2000 obrtaja
Ali zvuk vise podsjeca na neku plastiku da prenosi vibreciju, nego na zvuk lanca
Nemam vremena da sam pogledam, pa bi mi trebao neko da provjeri ko ne bi vadio motor ako nije
Srijecem se sa majstorima koji i zdrave djelove mijenjaju, samo da bi ruke naplatili
Imate neki savjet ili kontakt
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks