Mozak na ler danas
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Mozak na ler danas
Sent from my LG G6 using Tapatalk
Ja razumijem da je ljudima žao Glogovca ali zar baš svi moraju tu tugu pokazati na FB i IG ne bi li dobili koji je** lajk
2 dana ne popih kafu.
Sasvim spontano i neplanirano. Tek sad primijetih...
kako sam nešto crna...pojma nemam koja mi je muka...možda neki predosjećaj, šesto čulo...čitala sam treće oko, onamo đe sam čitala da su oni rudari iz minesote koji su imali o 20 godina i porodice djecu i žene, zatrpani pa su kopkali kanal 65 godina, pretekli svi osim dvojice koji su umrEli od upale pluća (valjda im neki doktor to rek'o dolje na 1500 metara pod zemljom) pa su kopai i ižljegli u Kinu....imaju po 90 godina ali se dobro drže jer su se zdravo hranili...i sad su im praunučad š njima i baš su se svi iznenadili kad su u Kinu ižljegli....rekoh li da me i glava boli....kako veli ono Zedd... bebo isuse?!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
eh, moj ti....da me samo ti ne razumiješ ništa, dobro bi bilo
poJenta je da treće oko svašta pišu i da sam crna nešto...
Slućajno dođoh u posjed informacija pa mi sad žao![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Znam kako ti je. Cesto liječim frustracije slanjem sublimiranih poruka.
Ako zelis, mogu da ti dam pristup odredjenim MF/HF frekvencijama dje slobodno možeš izbačit' tu nezdrav!![]()
Ja bih im kao nepusac rekla ljubazno da izadju napolje da ispuse.Ne cutim vise nikom.Drugarici sam rekla da mi nece dolazit u goste do proljeca kad moze sjedjet na balkon i ispusit prikolicu cigara.
Nije da imam bas toliko nesto protiv pusaca ali imam gdje se pretjeruje.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
"Tiha voda brijeg roni..."
iskočih do Delte da nešto kupim i usput da popijem kafu. par stolova oko mene majke sa đecom (neka su u kolicima još), svaka na telefon, ili priča sa drugaricom, đeca plaču ili idu oko stolova bez da ih one i vide. nerealno stvarno. preča je kafa i neki trač usput da se čuje no đeca, i onda se posle pitaju đe su to pogriješili kad su ih vaspitavali
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
I will never leave this house of light,
I will never leave this blessed town
for here I have found my love
and here I will stay for the rest of my life.
If this world turns into a sea of trouble
I will brave the waves and steer the ship of my mind
To the safe shore of love.
If you are a seeker looking for profit,
Go on and may God be with you,
But I am not willing to exchange my truth;
I have found the heart and will never leave
This house of light.
![]()
:mrgreen:
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ne znam veceg zaljubljenika u sport. On od bocanja napravi dramu i atmosferu. Nema mu ravnog u komentarisanju, sto zbog znanja sto zbog bisera od kojih se covjek mora nasmijat. Najbolji je iako je milanista i mrzi Inter
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Znanja o čemu? O skijanju, skokovima, atletici i sličnim stvarima blage veze nema. Ali da ga je isplativo imat u ekipi, to je istina.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Šofro je legenda, ja ne vjerujem da nekog on može da nervira. Imamo zajedničkog druga pa sam imao prilike jednom sa njim da $edim doma kod ovoga, gledali Sampdoria - Milan. E ja vam to opisat ne umijem, ja sam se gušio od smijeha...
Sent from my P10+ using Tapatalk
Kompliment od ujaka juče:
-Najljepši ti je ovaj kolač S 'LJEBOM 😂😂😂 (rafaelo kocke, malo sam koru s kokosom preprekla )...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Ljudi misle ako on zapamti ko je osvojio nesto 1993 da on zna sve. To je cojek koji je iskljuciv stoprocentno i forsira pricu da je Nadal bolji od Fedrera i da je najbolji ikad. Toliko je pristrasan a i ponekad lazav da je to nevjerovatno.
Penal od momka.
Kao sportski novinar supak
Nije nikad smio progovorit protiv brnovica, saveza itd.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Bogomi je on taj koji je pokrenuo priču o namiještanju mečeva u našoj ligi pa mu je Dejo žestoko zamjerio no nebitno, nebitan je i on uostalom nego mi je smiješno kad ljudi pričaju da ne zna ništa...
Sent from my P10+ using Tapatalk
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Juznokorejanci i Sjevernokorejanci ce se na kraju pomirit.
A lijepo bi bilo i to vidjet, danas, kad se svi dijele, cijepaju i parcaju...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Kako je lijepo kad čoek ustane u 6 sati pa se sprema i onako raspoložen ode na posao.
Ja takvog ne znam, ali svaka čast ako ima takvih.
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Bookmarks