BljakEdišn
Sent from my Pixel using Tapatalk
Pa eto htjeli su da mi daju auto bez patosnica, i da im doplatim za njih lel...Ali nije islo, cim malo zaprijetis da ces inspekciju da zoves...
Gledaj sta je Peža 407sw ***** ti...Prikazuje greske za crknute sijalice, stopovi cas rade, cas cmile...Ja da izvadim stop, kad ono potpuno izgoreo konektor, masa citava osmudjena...I onda sam morao da premostim masu jer ona u konektor ne moze da se koristi vise
Otvaram drugi stop, i on citav izgoreo, ali ga neko vec premostio na isti nacin...***** od auta blago receno
![]()
BljakEdišn
Stay salty.
kako je ovo ruzna kanta majko sveta marovica
Prema tome, šta da ti kažem?
Samo da pohvalim Tica vrlo ljubazan, vrlo pedantan, i perfekcionista u svom poslu sve za 10ku. Svaka preporuka sa moje strane.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Hvala limiter
Takumi i ja ga cijenim strasno..unutrasnjost narocito![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Dobro nije metnuo umesto swartz-edition
swartz-mamba ona otrovnica poznata niko ga pipa nebi bez po jada...![]()
Mamba to ona pevaljka
Stay salty.
E ta pa veliii...du bis maine einzige mein grose liebe....![]()
Pretekose me u grad audi rs6 karavan najnoviji boja neka ni maslinasto zelena ni kafena, a za njim i S6 limuzina crna isto nova...Prosli su me kao da sam vozio tamic s drvima u rikverc...
Nisam mogao da vjerujem kako se ispalio sa semafora rs6 sa launch kontrolim...Nisam uspio da stisnem kvacilo da usaltam u prvu, on je vec bio na drugi semafor
Kakva masina, koliko je to cudo konja? 600 ili 700?
A zvuk necu ni da pominjem...
Sa overboostom.
Stay salty.
Crveni enterijer pregadan.
Mogao je pepeljaru očistit od opušaka.![]()
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my LG G6 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Vidjeh sad novu S klasu - prednja sofersajbna presijava se u 3-4 boje..Kao da se razlila.![]()
Znam to - nego ovo je toliko sareno bilo kao da je farbao staklo LjubicastoRozomSivomCrnom.
Na porsea niko da prokomentarise dje mu je CD sarzer.a mogli su ga spakovat kod motora iza.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks