Ja, ja, GB... Meni je prosjek od njih blizu 20 dana tako da me ovo prijatno iznenadilo...
GearBest? I meni je preko njih, NL pošiljka stigla za 10-12 dana, to je i standard mislim.
Ja, ja, GB... Meni je prosjek od njih blizu 20 dana tako da me ovo prijatno iznenadilo...
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
SG posta, 29.1. naruceno sa alija, juce stiglo u izmjenicnutako da izgleda sad dosta brzo sve stize kad ima tracking
NL stize do 2 nedjelje max... Sto veli @BiTrAtE standard...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Telefon sa Gearbesta za 9 dana u CGI deveti dan sam ga i podigao
A evo cekam par nekih sitnica sa aliexpressa, neka 4PX posta, ne postoje ni na jedan traking vec 25 dana
Last edited by Laz; 09-02-18 at 12:22.
Ja sam nesto porucio 20.01. sa 4px tracking, juce mi je postar dostavio posiljku.
Sent from my LG G6 using Tapatalk
nikad,ali nikad mi 4px nije stigao prije 45 dana
Ja bas imam dobra iskustva sa 4PX
takoodje Singapore i NL pa cak i Aliexpress Standard Shipping je ok
Jos mi je nedje ona posiljka od novembra inace je poslata SunYou Economic Air Mail, ne pristajem vise na ponude u kojima prodavac bira kako ce je poslati
Prodavac mi je produzio rok isporuke i neka mu i bude jer i nije skupa posiljka 3.81 evro![]()
pa aliexpress standard shipping = singapore
Nisam znao da je to Singapore iz razloga sto nedje bas pise Singapore a na ove druge ne obracam paznju kada stigne sta mi pise na paket
Uglavnom za 84 posiljke - 2 dispute orders-a jer je jedna stvarcica bila 25 eura (i nije bila dobra), a druga samo zato sto je prodavac bio smecar a inace je bila sitnica od 6 eura
i jos 7 paketa se ocekuje ovih dana
koji ste level ?![]()
Ja sam platinum, spao sam sa nekih 760 na 670...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zar jos postoje leveli,nisam odavno nidje vidio
edit: vidim sad da sam diamond,i ako pojma nisam imao da ovo postoji i dalje,ranije je bila ona glupost A1,A2...![]()
Last edited by smfilip; 09-02-18 at 21:04.
Platinum 1011 points
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
a sve u svemu nista ne mijenja koji god da smo levelsamo marketing
![]()
ako ima kakve koristi... :fat:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Narucio mi drug baterije za igracku (ebay) 280e + 50e siping....
Stiglo za par dana iz amerike kuca postar na vrata i kaze 1e za postarinu...On posle gleda napisao mu amerikanac na paket cijenu od 69e
vece je cudo sto su baterije usle u avion nego sto nisu carinili
Kakve su to baterije od 280€?
Brzo i stigle, postar 1e...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks