Realno ovi kandidati koji se pominju za sad ispred cijele opozicije su ono bas boranija, i mislim da predstavljaju samo zrtveno jagnje da se odrade izbori koliko toliko i da se zaboravi to što prije......
CUs da 51+ % uzme milka, balsa, andrija... ja ne vjerujem sto citam srece mi..... pored ovakvih kandidata DPS moze da kandiduje bilo koga bukvalno, pobjeda je zagarantovana....
Sad za sad nema na vidiku iole ozbiljnog kandidata koji bi mogao da ospori pobjedu DPS-a cak i u prvom krugu.....
Sto se tice gostovanja i suceljavanja...
Ako se Milo ili Dusko kandiduju ne ocekujte slobodno u prvom krugu da dolaze na te emisije dje je 10 kandidata, stopa im se po 30 sekundi itd i dje svi ostali napadaju kandidata DPS-a, jer drugacije ne umiju da koncepiraju kampanju, a da im kandidat odgovori svima za 30 sekundi.... tako da to ne ocekujte slobodno.... ako bi se uslo u drugi krug e tu vec racunajte na sva moguca suocavanja da ce biti prisutni.....
ako bude neko treci kandidat mimo njih dvojice onda je i moguce da dodje na takva suocavanja sa 4-5-6-7 drugih kandidata....
Mislim da je trenutno daleko realnije da kandidat DPS-a bude neko treci a ne Milo ili DUsko, jer ovo sto pominje opozicija kao opcije su bas ono presmijesne, i ako je to vrhunac sto oni mogu da obezbijede, onda ne znam zaisTo cemu se nadaju na sve sledece izbore.....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Bookmarks