bila je ista ovakva slagalica i sa ovim gore vučkom samo crvena čini mi se
She is only here to annoy herself!
kako je bio ukusan ovaj sok u čaše
Ja sam zapamtio onaj od šljive. No su bili i oni dječji u minimalnim bočicama, sa čepovima na kojima je stajalo po jedno slovo.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Kucam "čiča gliša tanjir" u google images i iskače mi ovaj post sa foruma...
I ja sam ga dobio u novogodišnjem paketiću sa 3-4 godine. Trajao mi je skoro 20 godina, ali je nažalost pukao prije godinu-dvije.
Koliko se samo palačinaka opuvalo sa ovih tanjira.![]()
Nije vala djetinjstvo ali jes davno bilo, $ecate li se Nene i njenog kioska "Quick" kod stadiona tačno, preko puta muzičkih instrumenata? Najobičniji mogući sendviči ali brutalni, nešto su mi urezani ostali...
Sent from my P10+ using Tapatalk
A teta Badema i njena trafika, kod stadiona, dje je Skadarlija bila...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
kolko sam ovih nolitovih pročitao uh![]()
ao ova djevojčica je danas baba vjerovatno![]()
Tata njupa mambu, mama njupa mambu, seka njupa mambu, njupam i ja
![]()
Blizu zgrade u Herceg Novom bilo je "nalazište" gline, koju smo isprva uzimali da pravimo "oblike" (neko auto, neko životinje i šta ti znam), a nakon toga "bombice" kojima smo se krvnički gađali...
Bilo je i šume u kojoj su rasle trske, pa smo pravili motčuge da se mlatimo a La Brus li...
Vječiti kontraš sam bio... Vazda sam "ratovao" protiv cijelog naselja... Dobro sam se držao :mrgreen:
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Kako sam se naliva od mastila, pa to je sou bio
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Ja se i sad nalivam kad oću da pojačam pečat, redovno.
Sent from my P10+ using Tapatalk
Imali smo ka đeca momente da vadimo ove sitne "klikere" koji upadnu unutra kada se otvori mastilo. Nerijetko je garderoba plaćala danak tom našem "rudarenju" pa dodjes kuci a onda ti majka mozak izgrabulja drekom što činiš sa mastilom svu robu nagrdi I tako to... Koliko je samo puta jedan Božo razmutio ovo u času vode I popio i onda se smije... eno ga porasta je u pravog policajca
Last edited by Director; 07-03-18 at 09:40.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks