--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
spavao mi 20 sati, no mi zao...
Tu es mon héro!
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Like a drunkard drinking, like a killer killing... <3![]()
Kakva smo mi divlja zemlja jeben ti...
Dom zdravlja Zagoric poveo dijete da se revakcinise, 3 curke sjede i puse cigar na cigar, meni kao pusacu nije dobro i smucilo mi se a mogu misliti kako je djeci...
Memla, glib, budj... Zdravstvo, stub drustva
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Kako me ovo strefi jutros, pih...
https://www.blic.rs/kultura/vesti/tragedija-preminuo-nebojsa-glogovac/3wjxxvd
Počivaj u miru legendo.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Pih baksuza. Čovjek je mogao bilo što da glumi ali bilo što. Čini mi se da je poslednji film sa njim koji sam pogledao bio ''ustav republike hrvatske''. Gej hrvatski nacionalista sa ocem ex ndh-ovcem.. Kakav je to j*beni kombo bio za odglumiti.. Maestralno
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Odvratno li je ovo postojanje ovaj zivot. Sve je teze za podnijet. Neka zive Cece neka umru umjetnici. Daj malo prsvde. ***** zive 100 godina legende umiru sa 50.
Za brata prijekoga
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Isto sam ja pomislio danas, ove barabe narkomanske zive po 100 godina ka kornjace... razne dare bubasvabe i ostale nista robe ce nas dovijeka trovat izgleda
Kakva je to harizma bila...
Kako odglumi ulogu u Hardersfild, za glavu da se uhvati covjek.
Lako je tebe voljeti, Jelo.
https://twitter.com/twitter/statuses/961990495999229954
Sa druge strane straha su sve najbolje stvari u životu.
Bas zato brate, na bolje je mjesto sad, bar se trudim da vjerujem u to... Dobar covjek i vrhunski glumac, prizeman je bio i cijenio to sto je imao i stekao, svaka mu cast, ostace upamcen...
Ima intervju davno sam gledao gdje govori da je planirao da zavrsi psihologiju ili tako nesto i isti profesor ga obali 5-6 puta bas je uporan bio i na kraju covjek upise glumu i tu "uspije" i ZAHVALJUJE mu se na tome sto ga je obaljivao jer da nije nebi postigao ovo sto jeste i postao ovako dobar i vrsan glumac, ne krivi ga ni malo, zahvalan je covjek bio za sve sto je dobio i postigao u zivotu... Ljudina!
edit: Glupo je mozda da sad tek nakon sto je preminuo covjek govorim da mi je bio najomiljeniji glumac sa nasih prostora ali tako je i bas me pogodilo ovo... Jedan od omiljenih njegovih filmova su mi "Klopka" koji je jako tezak ali vrhunski film kao i "Zena sa slomljenim nosem" koji je manje poznat... Da ne pominjem legendarni "Do koske" i ulogu u "Bumerangu" sa Lazarom Ristovskim kao i masu ostalih, svaki je vrijedan za pogledati...
Last edited by nemam ti kad; 09-02-18 at 18:46.
Jes, onemoćalo se masu x ubrzanje. Stare kosti neka mi bog prosti, ali nadam se samo da me vi nećete oplakivati...
E, to ti je, vrzino kolo.
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Bookmarks