Pa valjda će sljedeće godine država malo ravnomjernije da raspdijeli sponzorisanje, a ne sve samo jednom klubu![]()
teško će Zvezda ispustiti priliku da budu prvi na tabeli pred playoff. a Mornar samo da nastavi i iduće sezone ovako. još dva do tri igrača. da ne budu projekat za jednu sezonu
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa valjda će sljedeće godine država malo ravnomjernije da raspdijeli sponzorisanje, a ne sve samo jednom klubu![]()
Nije lako, ali je jako rođaci.
Što je najgore, i ja mislim tako.
40 razlike za veliki cmoki. A sto je ovo, mora da su dolucili stari kockari da uzmu koji dinar
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Hahahahaha, e kakav sportski kolektiv. Celik za sirotinju, zamisli ti osjecaj kad ti one dvije celave glave narede da ne smijes kos dat. E veli 45 poena dali za mec, 12 maks u cetvrtini. Greote.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Naštelovali garant jer su sa top 4 aba lige obezbijedili ULEB Eurokup sledeće sezone, dok bi da su osvojili ovo takmičenje đe sad igraju dobili pravo da sledeće sezone igraju FIBA LŠ koje je slabije od EC
da su ovo dobili prošli bi u playoff, pa pretpostavljam da im je važnija Aba liga n’o ovo poluamatersko takmičenje
a da je sramota izgubiti ovako ubjedljivo - jeste
Pa ako su nastelovali sto malo ne sacuvade dostojanstvo. No ajde usput da se zaradi neki kes na kladzu. Splacine.
Mogli su bacit neku dojavu
i Budućnost izgubi onda preko 60 razlike, vole klubovi naši tako malo da se obrukaju
Buducnost drzi rekord za najveci poraz u istoriji ali nije to bila namjestaljka vec bud raspad a fortitudo cini mi se nikad jaci![]()
Dok ne moze me niko ubijedit da je ovaj cmoki uopste jaci od mornara
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
A da je bar Smoki...
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Prodjose ovi dalje ... em se oparili em prosli.
http://www.sansasport.com/kosarka/ev...-fiba-evrokupu
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Koje takmicenje daleko bilo.
A sto ovo takmicenje dje je buducnost je bolje od ovoga.
Cirkus takmicenje 1 i 2.
Hahahahahahahaha, kakav bot. U to takmicenje "smijesno", su se u top8 plasirale bar 4 ekipe, za vise nisam siguran jer mi je muka da guglam, koje su vas ispratile onako fino, neznalice jedna.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Nikad slabija Euroliga i nikad jači Eurokup.
A što se čini od navijanja.
http://www.fiba.basketball/europecup...aw-on-thursday
http://sportklub.rs/Kosarka/Kosarka-...pa-Evrope.html
Kakva je ovo sprdnja, Mornar ide dalje u Fiba Europa kupu
edit: izvukose ih sa Ostendeom u osmini finala![]()
Last edited by BlackVelvet; 08-02-18 at 10:27.
Who let the dogs out
Bolje bi prošli sa Juventusom. Pogotovo što Pavel Nedved više ne igra.
Dobra fora
Dilan Enis dobio srpsko drzavljanstvo i jedan od komentara je bio sad mjenja ime u
Dilan Urac.
Kako pada kvota na Cedevitu 1.59
Dobice ih Cedevita pa da je ne znam koja kvota.
Znači pada. Bilo je 2,25 naprema 1,9.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks