Hahah
Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Hahah
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Iako podrzavam Becica mislim da mu je ovo pametan potez...prerano je da se sada kandiduje, mozda tek na sl izborima...mada ne donosi mnogo pozicija predsjednika kao prije
http://www.vijesti.me/vijesti/becic-...jednika-974791
Jedina zdravorazumska i politicki realna odluka
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Fina odluka Alekse, rusimo ih u Pg svakako
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
S tim da je Aleksa dao uslov da kandidata predloži cijela parlamentarna opozicija, dakle i DF. Što znači da su male šanse da bude zajednički kandidat
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ništa, čovjek je samo prebacio lopticu u dvorište ostatka opozicije koja se 90% neće uspjeti dogovoriti ili neće naći pogodnog kandidata.Za Bečića win-win situacija.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Evo ga Hazbija Kalac ne boze bolji.
Prvi cu glasat za njega bez obzira na ostalu ponudu.Jedino Mirjanu Kuljak mozda bih prije zaokruzio
Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Naš Aleksa, ustaje bakama u prevozu![]()
A kakvi obrti u prici, kakvi novi kandidati, tacno ce nacerat tim potezima Mila da kandiduje clana nekog mjesnog odbora iz Savnika recimo, da ih pospremi sa 60%![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Ne mora mjesnog odbora, može i mjesnog obora. Ček obor ne mora da bude na tri sprata.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Znači ništa ni od Demokrata... Sad DF može da nastavi i dalje sa pričom da su najjača opoziciona grupacija... Politička scena nam ne valja ni uz kokice da se prati, a ne šta drugo...
P.S. Ako se Milo kandiduje, glasam za njega...
#fakenews
Ali najjace je to sto, da se kandidovao - isti bi ga u nebo dizali....kad se nije kandidovao - isto ga u nebo dizu....
Pa mozete li svojom glavom, bar jednom, razmislit ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Tattoo ne majmunisi da te zamolim... Ako ne pratis diskusiju ne troluj.
Vrati se par stranica unazad i vidi da je vecina forumasa govorila da bi bilo politicko samoubistvo da se kandiduje bez apsolutne podrske.
I bez zaebancije pricas li ti to nama da mislimo svojom glavom a prepoznat si kao top3 DPS botine foruma, bez stava o icemu bez kako partija nalozi?
Ae ne zaebai
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Cin 1. DPS prosuo pricu da se Milica Pejanovic kandiduje, MALI ALEK odmah skocio da se kandiduje.
Cin 2. DPS prosuo pricu da ce ipak Mikas da se kandiduje, MALI ALEK odmah odustao od kandidature da spasava zivu glavu.
Sad ce da kandiduju nekog dijabolika, kojeg ce da ocisti taman ta Milica, i opet opozicija ispusila hahahahhaha ovo na svijet nema.
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Ja odslusah izjavu Becica, koliko sam razumio on je iskljucio svoju kandidaturu ako ostala opozicija nadje nestranackog kandidata.
Ko garantuje da se on nece kandidovati ako se taj zajednicki kandidat ne nadje tj bude 2-3-4 kandidata iz opozicionih partija sto je 100% sigurno ako ne usaglase tog jednog kandidata? Mislite da ce u takvoj igri demokrate i aljeksa stajati po strani i ostati bez ucesca? Ne budite djeca.
Za sad, gradjanska grupacija nece jovicevica, a df nece drugu opciju, tako da eto odmah pada u vodu plan becica, df izlazi sa jovicevicem, odmah ce ga pratiti jos makar 2-3 kandidata iz gradjanske opozicije takozvane, i tada nema trika da to propusti i aljeksa.
U drugi krug ide kandidat dps-a i aleksa, i tad ga pjeske 60-40 pobjedjuje kandidat dps-a.
Osim ako se ne kandiduje Milo, tad bi vjerovatno u prvom krugu bilo gotovo.
Last edited by lucke91; 07-02-18 at 12:59.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Ima ona priča kad su ptali djeda i babu kako su opstali u braku čitav život obzirom na teške uslove u kojima su živjeli i baba Joka objašnjava :
Znaš kako sine mi smo to riješili u prvim danima braka kad je trebalo da podjemo u pjacu i prodamo tovar drva pa Mikan natovario konja i mi krenuli . Kako su drva bila prilično teška tako konj stade na pola puta i pokleknu a Mikan reče konju ovo ti je prva greška i ja se začudih . Nekako se konj uspe i mi nastavismo put kad na sami ulaz u grad konj opet stade i pokleknu a Mikan izvadi kuburu i upuca konja . Ja zakuka i reko Mikanu što ubi konja kad znaš koliko nam je valjao kad on meni reče Joke ovo ti je prva greška . Mi od tada sine nijesmo ni jednu grku imali u naš brak .
E sad vezano za ovaj video oko Bečića i najave da se neće kandidovat što se mene tiče ovo mu je prva greška![]()
deuscroix
HaZbija Kalač najavio kandidaturu, mogla bi ga gradjanska opozicija podrzati. Skroz ok kandidat koji bi otkinuo dps mali dio glasova
Jedini koji bi mogao ugroziti pobjedu Djukanovic Milutina-Mila je profesor Hajdukovic.On ima iskustva u predsjednickim kampanjama i sigurno bi bilo kom opanci kom obojci...
kolega lucke je provalio namjeru Beçiqa, opozicija nema koga odabrat i on tako blefira
na
kraju ce
izjaviti dao sam vam fore sad
stanite uZ mene.
izvinite za nacin pisanja tel mi je u kvaru.
Aha, onda će da skoče prvo kako je lagao da se neće kandidovati + što je reaktivan...
Sve bi bilo drugačije samo da je rekao da će on biti kandidat ukoliko opozicija do tog i tog datuma ne dogovori zajedničkog, bez ikakvog uslovljavanja od strane Demokrata...
#fakenews
Ova izjava Becica da nece biti kandidat, koliko ja shvatih je upucena opoziciji I ne vjerujem da sad tu ima nekoga prostora za drugaciju odluku. Sto bi momak rekao sad da nece da se kandiduje, pa da za 10 dana kaze da oce. Evo ga Pipun vec sa njegovim izjavama u vidu laprdanja. Nemojte I vi pro-dps forumasi da budete kao Pipun. Bas je ovo pogodilo mnoge.
Nije mi jasno na koju foru ocekuje neko da ce gradjanske partije usaglasiti kandidata sa df-om nakon ovakvih izjava pipuna i popeka da su te partije na nivou statisticke greske i da nemaju 1500 glasova
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks