Busom su išli za ZG?! Pakao.
Sent from my P10+ using Tapatalk
Steta i veliki minus na fantasticnu sezonu su ova dva vezana poraza u Aba ligi. Naravno da nista nije gotovo ali ovo je veliko otezavanje posla samima sebi.
I dovodjenje Doelmana je po meni samo napravilo pometnju u vec uhodanam timu. Nelogican transfer. Manje minuta za Danila N. i Lendrija a on raspad.
Juce je falilo energije, vidjelo se to kod svih igraca Ivanovic, Sehovic onaj zicer nevjerovatan promasaj.
Da su otputovali za ZG avionom sat vremena umjesto busom 10-tak sati - dobili bi ovo.
Busom su išli za ZG?! Pakao.
Sent from my P10+ using Tapatalk
Rekose da su isli autima i da su zapali u snijeg, stigli su u 4 sata posle ponoći, tačnije 10 sati kasnije nego sto su trebali
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
autima su išli na meč koji je jedan od bitnijih u sezoni!? i to posle putovanja u Rusiju? onda je to krajnje neozbiljno od kluba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Valjda su trebali avionom ali zbog vremena nisu mogli da polete i onda se odlucili da podju autima
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
pa lakše bi im bilo busom da su išli
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
U Igokei masa nekakvih amera ali Mornar se odlicno drzi.
Mornar je najljepsa ekipa za gledanje u ovu mrcenu ABA ligu.
Pljuste trojke, asistencije, alej upovi, banane dijeli lukovic ko kiki karamele.
Svaka cast
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
mozda i bolje da se ne susretnu Mornar i Buducnost u play off, isto nece protiv ovakvog Mornara nikome lako biti posebno ako ih krene sut.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ubrzo pocinje veliki derbi predgradja, derbi Zeleznika. Svi znamo kakav se mec sprema, koliko se jedna i druga strana ne podnose, ocekuje se nevjerovatan mec, samo da ne bude incidenata i da sve prodje u fer i sportskom navijanju![]()
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Za sat ipo vremena Czv ce biti usamljena na vrhu.
Kolika je kvota bila da FMP ne daje prvih 5 min koš?
Nije lako, ali je jako rođaci.
Ко на брду ак` имало стоји више види но онај под брдом.
![]()
Mornar ce da jebe zvezdu
A mornar da ima samo jos jednog malo jaceg igraca uz lukovica napravio bi velike probleme budite sigurni.
Takodje imam osjecaj da ce vranjes da se ukaki u taj dvomec, nece 10 poena dat.
Mornar je u Baru potpuno nadigrao CZV u prvom poluvremenu. Ali toliko su samo i imali snage. Sa rosterom od 7, 8 igrača na gornjoj su granici sa igrama.
Osvaja mornar ili buducnost nema ko treci.
Mornar nadigrao Czv to je presudilo osvajaju oni 90%
Vala mali dosadan si. Ne znam mislis li da si faca ili nesto ali brate sjasi. Sto se petljas u sve koji k?
Mi pricamo o lokalnim klubovima a ti meljes pa meljes o czv i onom starackom domu od tima. Pusti nas brate da razmijenimo koju da nas ne crnjacis. Isto mi je a czv a neki armani milano, ne interesujete me.
Last edited by kaemSe; 05-02-18 at 20:54.
Isto tako moras prihvatiti da je npr. nekome isto Mornar a neka Alba Fehervar.
A da je mali dosadio - stvarno jeste.
Mornar i CZV samo po jedan poraz u drugom dijelu prvenstva.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks