Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Evo vam prognoza 100% ce ovako biti...
Becic je dao do znanja da njegova partija samo Abazovica moze da podrzi - imam osecaj da je ovo potajni deal izmedju njih dvoje, moguce u buducnosti da de ici u nekoj kolaciji...
Jasno je vec sada da ce ove dvije partije u buducnosti biti vlast.
Ja cu da se uclanim kod Abazovica, vrijeme je da pristupim jednoj partiji kad vec mislim ovdje da trunem.
Ne moze Albanac Musliman Bosnjak... a u neko dogledno vrijeme ni Srbin da postane predsjednik. Suvise je to bitno za ovaj napaceni narod.
Aleksa ako misli dobijat mora da se izjasni po tom pitanju inace ce automatski biti oznacen kao Srbin i izgubiti.
Stvari su veoma proste i jasne kod nasega dobrog naroda
Moze li neko da okaci onu mapu Velike Albanije...?
Sa tel kucam...
http://www.vijesti.me/vijesti/direkt...27-eura-973987
Kome samo ovo nije dosta da glasa opoziciju, onda je sve uzalud. Pogledajte mu samo facu kakva je. A vi tu raspravljate o kandidatima.
Ne mislim da bi Srbi (većina) imali problem da glasaju Dritana. Dovoljno bi bilo da se on, u potencijalnom direktnom duelu sa DPS ovim kandidatom, suprostavi miješanju države u crkvena pitanja.
Ovi Srbi, sa kojima ja najviše komuniciram, bi sve druge prije glasali nego DF i njegove kandidate.
Zavrsna konvencija DPS i koncert CKM-a u Berane. Na konu foru ovo zajedno pojma nemam.
![]()
sta cemo sa Vanjom Calovic ?
Biste li nju glasali ?
Ja bih... Ona je meni sigurno najsexy tipusha, jeba' je pas![]()
One Ring to Rule them all...
jeste primijetili da se ljudi ne primaju vise na mitinge... Lise protesta ne pamtim kad je poslije referenduma bio neki miting sa binom ono 10-15k ljudi.. Srbia Srbia Milo Milo i te fore
Vidji i odje nema 15 ljudi na koncert
One Ring to Rule them all...
Razlika je što njih nema ko da plaši velikom... Mađarskom? Ili Afrikom? I razlika je što bi nam predsjedniku, predstavniku države, crnogorski bio drugi jezik. Ali dobro, ni Alek ne može da ubode padeže.
No bih se složio sa Moracikusom, i još dodao da po meni ni jedan ni drugi nemaju šanse protiv DPS-ovog kandidata. Treba nam neostrašćeni Crnogorac, stručnjak u svom polju koje god da je, i da nikad nije krao. Jesmo li na to spali da nemamo takvog/takvu? Mada ni žena nema šanse još. Ne znam što bih vam rekao.
Mislim da Krivi ispunjava te uslove
1. "neostrašćeni " Crnogorac je
2. stručnjak u svom polju i poštovan u svijetu
3. nije krao
4. Izašao je iz koalicije u kojoj je mogao i sad da bude na vlasti čim je ispunio ono šta je rekao da će ispuniti (i prije toga jer se mogao vaditi na članstvo u EU).
Pošto mu dostina zamjera kohabitaciju sa DPSom bez obzira na razloge i ostvareni rezultat
Sjetimo se da je i najveći tj. jedini neprijatelj kojeg je Milo imao na našoj političkoj sceni podržao DPS kad je bilo pitanje referenduma
Već sam rekao da je moj glas na budućim parlamentarnim izborima izgubio ali bih ga rado vidio kao predsjednika
Last edited by Rakun; 02-02-18 at 03:50.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Sto se tice partije svi su za to da Milo bude kandidat.
Zapad nema problema sa tim, jer jedini on kao lider u CG je prepoznat kao 100% pouzdan pro evropski partner, i samim tim Milo licno ima podrsku i EU, a jos vise i podrsku SAD, i isto vazi za ostale potencijalne kandidate koji bi dosli iz DPS-a.
Ostali lideri u CG ili nisu ubijedili zapadne partnere da su totalno za nato i eu, ili prosto nemaju adekvatnu podrsku u glasackom tijelu koja bi garantovala sprovodjenje nato i eu agende tako da im zapadna orijentacija nije dovoljna sto se podrske zapada tice.
Tako da u principu ceka se prosto procjena i odluka Mila hoce li da prihvati kandidaturu tj ima li volje za to, ili ce to biti neki drugi kandidat a vec su utvrdjene alternative.
Prica da on nece da bude predsjednik jer bi morao da napusti mjesto na celu DPS-a pa bi na to dosao Dusko ili neko treci itd pa kao to bi im vec dalo previse moci itd, to su ciste gluposti jer u DPSu se zna ko je glavni i moze Milo biti bez ikakvog clanstva u partiji a kamo li funkcije, dok je ziv bice glavni u partiji a samim tim i u drzavi jer bez njegovog amina se nista odluciti ne moze pa ko god bio formalno predsjednik DPS-a. Tako da su te price da se on plasi da dusko ili neko drugi imaju preveliku moc su cista budalastina.
Uglavnom brzih dana ce se znati ko ce biti novi predsjednik CG, tj ko ce biti kandidat DPS-a, jer pobjeda se ne dovodi u pitanje.
Kad se formalno budu znali kandidati, napravicu poll na topicu.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Bice to dugotrajna sjednica Glavnog odbora Dps-a, na kojoj ce se odlucivati o kandidatu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks