Posiljka ide yanwenom, treking broj ide sa LP. Na aliju pise da je stiglo u cg, na sajtu posto nema nista. Ima li ko iskustva sa takvom situacijom?
B92: Razvod posle 15 godina: Ibej oterao Pejpal http://www.b92.net/biz/vesti/svet.ph...nav_id=1353804
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Posiljka ide yanwenom, treking broj ide sa LP. Na aliju pise da je stiglo u cg, na sajtu posto nema nista. Ima li ko iskustva sa takvom situacijom?
Imam ja iskustva sa prethodnih strana.Izgleda da je jedino što možemo da čekamo. Zvao sam poštu kažu da nije stiglo, iako sajt ovih ćineza kaže drugačije.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Nikakvo hitanje, nego me je čisto interesovalo. Neki hub koji sam uzek tek eto![]()
Ne pratim redovno topik, pitanje - Amazon više ne šalje za CG?
The more things change, the more they stay the same.
80% robe ne salje
Consignment received at the PostNL Acceptance Centre
Što/Đe je ovo zna li ko?
Iha, to znači ide od Ćine do Holandije. Ja se pondah da nije Bege.
Kako ovo mrzim... cekam mjesec dana i onda tek ispadne info da je naruceni artikl vracen prodavcu... Pih.
A navodno se znalo jos 16. januara da je vraceno ali nije bilo informacije do sad...
--------------------------
Do Not Disturb.
Uh, nešto kako vrijeme odmiče sve manje imam živaca za ovu trgovinu sa kinezima..
Meni GearBest neki dan odradio onu klasičnu foru "problem s dobavljačima" i vratili mi pare za telefon...
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
od 7-8 prodavaca sa ebay od kojih godinama narucujem neke elektro komponente ni jedan vise nece da salje,navodno odbijaju poste da salju neosigurane posiljke ovamo
Iz Kine nemam problema sa ovim standardnim prodavcima,samo placam za tracking, i sve ok... Problem je SAD,UK,Spanija,Kanada
Nesto sam se izgleda zaebao misleci da je shipito jeftin, a po dimenzijama paketa koji mi tamo dolazi ispada da je shipping skup preko njih u pm po kalkulatoru.
Shipping nije jeftin čim je nešto veće. Shipito se najviše isplati za sitnu a malo skuplju stvar koju ne šalju ovamo.
(na konto ovoga moga gore)... Ja sam baterije u zadnje vrijeme narucivao sa ebay-a bez problema.. Izgleda sad ne mogu ni oni.. Moze da se kupi.. plati.. ali evo se sve izgleda vraca prodavcu..
Do Not Disturb.
Danas stigla pošiljka koja je naručena 04.12.. Sve mi se čini da je do naše pošte nešto...
Poslato sa MHA-L29 uz pomoć Tapatoka
Narucio neke bijele sijalice za kola sa alija...Vidim nocas da su stigle u nasu postu za 12 dana(aliexpress standard shipping)....
E sad je pitanje koliko ce lezat tamo...
Traga nemam nekim sitnicama narucene u isto vrijeme, ali 4px Singapore posta
Btw sto je ovo? Nisu mi pare nikakve vratili?fejk traking ili? Sitnica neka od 2eura
![]()
Last edited by Laz; 02-02-18 at 19:59.
Ponekad otkažu pa pošalju ponovo, iz više razloga. Meni su tako otkazali masku za telefon pa poslali opet sa drugim trekingom i stigla je normalno.
Hocu da narucim nesto sa alija medjutim postarina za Crnu Goru je velika dok je za Srbiju nema. Hoce li stici ako stavim Srbija.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks