zipa m klasa![]()
Alfa Romeo Giulietta
stara od 2 do 3 godine - 6,9%
stara od 4 do 5 godine - 9,2%
Evo i najgore plasiranih:
stara od 2 do 3 godine - Kia Sportage - 11,5%
stara od 4 do 5 godine - Dacia Logan - 22,6%
stara od 6 do 7 godine - Chevrolet Matis - 31,6%
stara od 8 do 9 godine - Renault Laguna - 35,3%
stara od 10 do 11 godine - Mercedes Benz M - 42,0%
Sent from my Motorola 8400
Last edited by wulfy; 01-02-18 at 13:21.
zipa m klasa![]()
Prema tome, šta da ti kažem?
******* se u onako dobar film.
zasto? boli mene ona stvar jel se nekome pokvarilo nesto...... auto kod mene dvije godine... presla preko 190000.... do sada od ulaganja lezaj tocka(kupljena je tako) i termostat....ove godine puni deceniju.... sto se mene tice moze da stoji pored i 90%...
Moram + da ti dam zasluzio si.![]()
ajde ova vozila što su puna elektronike ali zamisli logan koji je "komplikovan" koliko i karivolica i najkvarljiviji..
She is only here to annoy herself!
Sto se mojeg iskustva s Dacijom i kvarovima tice, taman kao da vozim Leksusa...Mozda sam samo ubo okej primjerak, mada sam i presao samo 100k za 7 godina.
Mada sam cujao za pojedine horor price...Pogotovo benzinac sa fabrickim plinom, crkavaju motori ludilo.
A taman sam mislio da uzimam Sportage, samo ne najnoviji nego onaj 2011![]()
Kupis novo i nema problema. Koje god auto.
Ima poznanik taj sportage os 2012 nista se tu desilo nije.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Mup nabavio novo auto..
Eo i za takumija
![]()
Vidjoh te danas, ti kad izadjes iz one bijele penzije od auta i izgledas mladoliko a za volan cini mi se da imas 59 godina
![]()
![]()
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
otome ti pricam
stigose mi danas led h7 sa alija.... ne cine mi se nista bolje od xenona... a imam isti problem kao i sa xenonima koji su bili 6000k... a to je da su po kisi znacajno losiji..
stavi 5500 55w i poyyy
Kakav crni led - to jedino ajde za duga da se probaju ili maglenke.
Od ksenona ne mogu biti bolji (samo bacene pare)
ako ne crknu brzo onda nisu bacena para...
za sad djeluju ok, samo sto temperatura svjetlosti koju daju nike najbolja za ove uslove kao nocas..tu mi je uvijek bila bolja neka 3000-4000k sijalica...
dosta vise svjetlosti daju od klasicne halogene h7...
Sent from my MX5 using Tapatalk
Xenon sa socivom (180e je svuda ugradnja svega) kao dan.
Taksi dje uzeti te 5000/5500 55w
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Kako kaze cika rus Test Lab iliti glavni tester svih halogen i led sijalica, led najvecu razliku pravi u H4 reflektor faru kad se pravilno fokusira(iz razloga sto je h4 bas staaari dizajn)...H7 ima malo razlike, a xenon projektor nije preporucen uopste za led...
Preporuka za Auks beam W serije ili za ovakve sa aliexpressa...Od onih od 20-30e nema ljeba jer su fiksne i ne mogu da se fokusiraju...
Ove mogu na dva nacina, ugao(lijevo desno 360stepeni) i udaljenost od reflektora..
http://s.aliexpress.com/aMRfU7Vn
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks