Williams +
Cleveland pph1
Kuzma +
San antonio - (195.5)
Miha daj nba...
Tu es mon héro!
Williams +
Cleveland pph1
Kuzma +
San antonio - (195.5)
Samo da jbem mater ovoj Barceloni sto je namestila utakmicu. Pcka im jebena materina prokleta. Toliko.
Pravo je cudo kako su dobili ovoliko preko k.rca odigran mec. Da nije bilo tog slobodnjaka nema sanse da bi pobedili a neka ekipa sa sredine tabele bi ih rastavila. Sramotna utakmica, gotovo je sa Barcom u ligi do kraja sezone. Eventualno mozda El Clasico.
Last edited by Severnjak; 28-01-18 at 21:43.
Pokradose ih na kraj. Smece od ekipe za kladjenje.
Isto zelim Romi.. ne mogu Sampdoriu dobit u 4 dana..
Ljudi... Gdje je najbolje otvoriti online account za kladjenje?
I kako funkcionise provizija? Stize li full zarada ili nase banke uzimaju provizije i kolike?
I u slucaju da dobijem novac, stize li instant ili kako?
Hvala![]()
Bet365 po 100.putinostrana a sto se tice domacih volkano je najbolji za online igre...
Послато са SM-G928F
Hvala! Nisam pratio, za mene je prvi put
A pare? Brzina kojom stize novac i provizija?
Isti dan ili sjutradan (osim vikenda kad cekas naredni radni dan).
Послато са SM-G928F
2-5 radnih dana mi se cini da pise kod njih. Meni vazda za dva, ni manje ni vise. Vikendom ne salju. Nikakve provizije.
Hvala momci![]()
Ovaj nije ni otvorio account a razmilja o "full zaradi" i proviziji
San Antonio over 204
Sent from my LGMP260 using Tapatalk
Last edited by cOOrs; 31-01-18 at 01:11.
Ne razmisljam o nikakvoj full zaradi vec ako ulozim lupam 10e na kvotu 2.5, stize li mi 25, 23 ili 17... Nema potrebe da se bidne na kraj srca
A sto se tice ovih depozita za nove juzere, moze li ko da mi objasni o cemu se radi?
Mislim odlicno znam engleski, razumijem sto pise ali ne kapiram sustinu...
Npr dam depozit od 20... I dobitak mi se duplira, ok... Ali sta 3x vece pare od depozita moram da ulazem uz odredjena pravila igre? To nesto mi nije najjasnije..
Moras da uplatis 60eura ukupno(ako si deposit 20) na kvotu 1,5 i vecu,da bi mogao da steknes uslov za podizanje novca.
Jos moras da verifikujes nalog da bi mogao da radis podizanje novca nazad na karticu.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
carpe diem!!!
Aha. A moram li to iz jednog tiketa ili mogu iz vise njih?
Sto ti kaze kolega prvo verifikuj nalog (citaj obavezno lk i neki racun od telefona ili struje ili neki drugi koji stize na tvoje ime) kad dobijes povratni mail onda ubacuj depozit (ubaci 50e i toliko ces dobiti bonusa, a ako si mislio 20 da ubacis na racun ovu razliku od 30e vrati na karticu jer ti je moguce da povuces nazad novac al ne i bonus)...
Da bi stekao uslove da povuces na akrticu i bonus koji dobijes moras "obrnuti" trostruku vrijednost zbira depozita i bonusa....
Moj slucaj.. uplatio 50 dobio jos 50... povuko 20 nazad i sa 30 igro ainglove ... dobijalo se i gubilo ali se obrnuo uslov... i nastavio se kladiti samo singl ili duble jer tiketi se ne isplate
Послато са SM-G928F
Ok, evo uploadovao ID... Cekam verifikacioni mejl znaci.
Prastajte ako vas smaram![]()
brate dok pises ovo osjecam da te radi adrenalin kao da otvaras nalog dje te ceka laka lovavaskrsavas trenutno
Castise me nedje 15€ ufatih kvotu 3 napravih 45 i morao sam obrnut vise puta i uglavnom napravih 280€ do kraja vikenda pred kraj izgubih 80 i podigoh 200€ koje su mi legle u srijedu.
Nikad me vise nisu castili a i ja sam batalio uzivo jer je to najgora igra na svijet pa i ne koristim vise bet.
Teska je to bolestina, brzo ces to batalit.
24h dostupnost kockanja.
Desavalo mi se da mi se ***** ne dize pred golom zenom, a smija sam se nekad jednome liku sto je vazda govorio “ a kako ja sad zenu da *****” ahahaha zivot je ironija.
Srecno
A okle? Nisam paljevina na kladionicu nikad bio. Povremeno rekreativno i to je to.
Iskreno vazda kad podjem u nase lokalne kladionice se smorim koliko svakakvog naroda ima tamo...
Ovako uzivo nesto vikendom kad blejim u fudbal svejedno i cao.
Uzivo je jedino dobro za pokrivanje, sve ostalo je pogibija.
Ne sjecam se kad sam zadnji put usao u kladionicu a da tamo ne sjede makar 2-3 djevojke/zene/babe i zaokruzuju tombolu sa prstima pozucelim od duvana i podocnjacima velikim ko daMu od bika od nervoze hahaha
Ne znam igrate li 1+ u premijer ali ono sto rade je bruka..
U kvote 1.56 kvota a na tiket 1.35
Nidje vise nema da valja 1+p, kvote smanjene na minimum...
Tu es mon héro!
Ja samo to i igram i na nekih 11 parova uvjek je dobitak bio sa 5e 330-350, zadnje dva kola 230-270.
Moram bataljivat kocku
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Drzi olimp solidne ali su ovi klasicni prevaranti
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks