ljudi, upoređujem sa Podgoricom, što bi sa Budvom?! Nije Skadar Budva ne zajebavajte! Prvo, pizza je bila mala i nije tačna da je iđe tolika pizza preko 3 eura ja napisah mini pizza no vi ne čitate! Takođe kolač ne znam đe je 3 eura ja ga za 3 eura niejsam jela nako gore u Deltu na spratu i u Hiltonu...mada je ne jedem često kolače, pa neka bude da ne znam, ali 3 eura sam računala jedan prosječan kolač u pg kafiću...pošto se ne sjećam da sam sa bilo kojom drugaricm kad sjednemo u kafić potrošile na piće, kolač, kafu, sladoled više od 6-7 eura...ali dobro, vi idite u Skadar ja sam tri puta bila i sva tri puta sam prošla ovako...vjerovatno sam na pogrešna mjesta jela i pila...doduše, sigurno je voda skuplja od koka kole....nijesam pametna
Ne rekoh da je pjaca tri puta jeftinija nego kod nas, i prodavnice...što se tiče one pijace sa garderobom, onako, ima nekih jeftinijih stvari, ali ima bogm i skuplje nego kod nas....eto tako a vi pričajte što oćete ovo je po ličnome iskustvu na koje se odlučih ponešena bajkama koje sam čula..ljudi plate račun 29 eura a kažu da su 20 eura platili, recimo...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks