Cudo kako oni nisu lopovi a svi ostali jesu, neka jos malo pa ce ostali bit pjesma
Sta god htjeli sa ovim ukidanjem SK1 sd mislim da im je izuzetno glup potez.
Last edited by Rodion Romanovich; 30-01-18 at 23:32.
Cudo kako oni nisu lopovi a svi ostali jesu, neka jos malo pa ce ostali bit pjesma
Ko kaze da nisu. Ja prelazim na Mtel.
ne razumijem što je problem sa sk1? Vama sjecka slika na hd varijantu dok je na sd ok?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
SK1 sd vise ne postoji, imaju samo HD i to na dva mjesta, medju hd kanalima i medju ostalim SK sd kanalima koji je zatamnjen i ne radi.. rade samo SK2 i SK3 sd...
Dijelite kuce? :-)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Hehe, sad ce licitacija
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Hvala telemach sto nocas gledam Buducnost na analogni signal. Ona dva SK1 hd savrseno rade mogli bi i treci ubaciti.
Trebam da uvedem Telemach internet(kablovsku vec imam). Zanima me stabilnost veze tj ima li pucanja puno
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Danima nemam SK1 na TV-u bez risivera, ali preko digitalne pretrage imam samo SK2 i SK3. Ima li kod vas ? B. Polje je u pitanju.
Love, peace and respect.
Sk1 je sad samo u HD verziji.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
E to je vec drugo pitanje. Trebalo bi da ga ima ali kao sto vidis...nema ga. Pretpostavljam da ce ubuce i taj osnovni paket biti uz neki risiver ili modul da bi ga mogao otvoriti. Kao na Total. Ali to ce ti Straus bolje objasniti.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Sportklub samo u hd rezoluciji, i od sad ce se vise forsirati kanali u hd rezoluciji koliko je u mogućnosti u zavisnosti od kanala
Uskoro sportklub 7,8,9,10, i svi kanali sportkluba ce ici u hd rezoluciji, ono sto je bitno, sportklub kanali od 1 do 7 ce biti 24 casa aktivni, ovo prevashodno mislim na kanale 5 i 6. Neki od narednih kanala od 7-10 imace naziv sk tennis, ili sportklub f1 itd. Za sada je sve u fazi testiranja.
Zasto u EONu ne radi kako treba video klub??
Kad udjem u nesto iz HBO sekcije, trazi mi pin code nekakav, iako kaze u informaciji da je ukljucen u moj paket.
Imam premium tako da bi trebalo da je HBO full otkljucan.
Sent from my SM-J320F using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks