tojeto
tojeto
po rijecima nekih tu da je neko krenuo odma kroz zenleno i sa ga je ovo june udarilo june bi bio cist ko suya
Prema tome, šta da ti kažem?
Ako ovo vidi stefke rece da ima pravo da prodje kroz crveno jer je ovaj procijenio situaciju i nije mogao da se zaustavi na vrijeme.![]()
A dje ovo je za zatvor![]()
Last edited by E_K_V; 31-01-18 at 11:30.
Jes, sigurno ovdje prolazi ono "nije se mogao bezbjedno zaustaviti".. Pfff
--------------------------
Do Not Disturb.
Jeste li probali kad da ukocite sa teskim 4x4? Ka voz...
A jesam brate i sa hummerom h2, odje je crveno bilo 5 sekundi bukvalno![]()
Treba zaustavit 3t a? Bas su mu uzas kocnice![]()
Navara je uzas, bukvalno nema kocnica![]()
Ovaj prvo sto leti. Drugo odje crveno traje. Nije on naisao na zuto ili slicno. Nego puno crveno. I sad udari nekoga sa ovim kamionom od auta i ubije i sta dalje
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
"Golf 5?! To ti je nedoder..."
Šta reći.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Stvarno se mora uzimati neka kamera za auto, kakvih napaljenih majmuna ima u saobraćaju. Sta bi se moglo naručiti sa alija, da nije skupo ali da zavrsava posao?
this time next year...
Meni se cini da mi je čak lakše kroz Pg, nego u Nk. Em divlji narod, em uže ulice, i povrh svega pjesaci, pogotovo penzosi, uff. A moram uzimati neku cam, nego mi se ne daju velike pare
this time next year...
Po meni je ovo los kvalitet, ebes mi sve
Ja sam sa mojom Novatek G1W bio prezadovoljan, dok je radila. Sad ne znam ni jel' original (jer novi, oficijalni firmware ne ptihvata) ali je snimala odlicno.
Par drugih koje se preporucuju (i na forumu) mi se cine znatno losijeg kvaliteta, makar ovako uporedjivajuci snimke jer druge nisam licno koristio.
Do Not Disturb.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks