Kako ste vracali PDV u Bosni?Koliko procitah, traziv prodavcu povracaj pdv-a, on izda neki formular ali mu platis punu cijenu, ja se sa tim formularom javljam na BIH granicu, imam rok 3 mjeseca da podjem do prodavca da mi vrati iznos pdv-a ili da mu saljem posto a o da on da mi uplati u banku (ne pise da li mora i BIH)
Ima neko direktno iskustvo?
E da, kuda do Sarajeva, Pg-Nk-Pluzine-Foca-Sarajevo?
Lemforder vrh, ako je original.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Davno sam mijenjao donje pravo rame na A4, uzeo Lemforder u monteparts, presao 100000km i prodao ga tako, bez problema. Ako uzimas novo, onda Lemforder provjereno.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ja sam iz Poljske poručivao na ebay. Silent blokove, vertikalne stabilizatore, itd. Odlični su baš.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ok, cuo sam od kolege za isto tj od granice do Foce.
Za neko nesto za povracaj PDV-a? Dje su ovi sto su kupovali gume
Trazis formular tamo dje kupujes i fiskalni, na grsnici prijavis da ti udare pecat i kad sledeci put podjes uzmes te pare.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Kako da maknem na prednja vrata ono kad se makne tapacir gdje dodje zvucnik, motor za podizace itd? Makao sam sarafe ali ima jos neke buksne ili sta vec, mora li busilicom ili ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gume sam uzimao u Trebinju i sa racunom kod prodavca sam uzeo povrat PDVa.
Super, znaci nema nekih velikih komplikacija. Hvala.
Jedina komplikacija ti moze biti na nasoj granici da te nesto cimaju :-)
Uzmes formular za povrat PDVa i sa fiskalnim opecatiras ga na granici pri izlasku iz BIH i kad sledeci put podjes tamo odes sa time(prije isteka 3mj) i uzmes novac :-)
a to je zanitovano...busilicom![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
nece se to vise sastavljat bez zveka![]()
Evo gledam na youtube, nijednom passatu nije zanitovano to tu, sve na sarafe samo na ovog mog zapecaceno plus sarafi,da ako ne probijem vrata burgijom hahahaahha
@zrnojed2 Passat b5
udaran, pa su ga krpili![]()
Ona tečnost za stakla sve nešto piše može na -80c
Svrati mraz ujutro bude -1c ^ -2c plafon i smrze tečnost za stakla.
Posto mi je ostecena tablica i htio bih da dobijem nove koliko se placa dobijam li iste brojeve ili novu tablicu kako to ide hvala unapred
dobijes jednu i kosta 15
tako sam cuo
Prema tome, šta da ti kažem?
Dje naci can bus gateway za Golf 5? Planiram upgrade na RCD510, pa se bojim power-drain-a. Treba mi neki sa L, Q ili AA oznakom verzije.
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks