Zna li ko koliko se placa lezarina na carinskom terminalu u Baru, za putnicko auto?
Zna li ko Ivana Vukcevica iz PG? Radi sa autima, djelovima i stan na dan
Sent from my Pixel using Tapatalk
Stay salty.
trebati stan nadan a
Prema tome, šta da ti kažem?
Ne, treba da mu posaljem pare da mi nesto zavrsi, pa da vidim mkze li mu se vjerovat, da me ne zavrne
Stay salty.
Poznajem ga letimicno, trebalo bi da mu mozes vjerovat![]()
Koliko je precizan ?
Nisam 4god. sipao antifriz, a tada je na veliki servis majsto sipao, pa ne znam jeli izgubila ta tecnost na jacini i da li bih mogao na Zabljak na -10 ako bude.. ?
Who let the dogs out
Remont donjeg krivog ramena 25€ (Novo 30€) a gornjeg ravnog 15€ (Novo 15€).
Da uzimam novo ili da nosim na remont ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Novo. Kakav remont.
Koja je svrha remonta sa ovakvim cijenama u odnosu na nove?
Poslato s Jadrana
Kad otvoris rame i u njemu vidis plasticnu piksnu koja drzi okolo jabicice svatices da je iz djavo novo ili remontovati postojece...samo si taj dan bez kola i sutra pola dana...a kad novo stavis dva sata posla...
A cijene kod ovastenih?
Stay salty.
Ko.kajgana sv petra
p9lite
Pa jbg, valjda izduraju jos 10 godina
Stay salty.
A na mazdu sam radio remont nekih caura i cuda, platio 120eura...Izdrzalo 3 mjeseca, opet krenulo da lupa i skripi sve
a za 140evri sam imao na ebay komplet nov prednji trap(sve bez amortizeri)![]()
![]()
kakva greska sto ne uzeh to
Ne znam kakva ramena da stavis na ove nase puteve, sve ti je dzaba. Ja bas pazim, i evo sve mi zivo lupa. Nova cu uzet i Cao. Za remont treba da cekam i razlika 5-10e i opet za par mjeseci ce bit isto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ramena imas neka od firme teknorot i has metal...iso standard 9001 i dr. Koliko sam razumio radi ih turkishen
Remont ako vozis neki ucestao auto i ne moras da cekas. Mozda imas spremno vec.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Pa sta preporucujete na kraju, remont ili novo, sta je ustvari kvalitetnija opcija? Posto i ja imam da sredim trap, za 6000km se sve sjebalo...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks