Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ima li ko broj telefona zorana marovica elektricara u donju goricu i gdje se tacno nalazi
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Evo ti dje se nalazi,a br nemam
Google maps:
42.421936,19.218956
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Acs sarovic je varao narod, cak je i kolegi bio slomio auto pa ga vratili posle par mjeseci posle sto izgovora i ovima dosla kazna od osiguranja da plate par hiljada za udes. Uzas.
Marovic je vise nego korektan momak, dva puta sam bio tamo i jednom su cak rijesili i nisu htjeli da uzmu novac, za resacanje tog problema boljevic u donju goricu je htio da mi uzme 450e.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Ja svaku pohvalu imam za Marovice.Posteni,vrijedni momci.Povoljni.Barem ovo sto sam ja radio ali preko veze i puno jada.
Covjek je prenatrpan i nema kad da stize.I inda odbija poslove koji traju 2dana citava,a ne moze da naplati 20e
Od mene imaju samo rijeci hvale.I provjereno znam da su bolesnici za opremu da svako malo kupuju i cuda.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
sarovic za izbjegavanje u sirokom luku zadnjih godina...
Marovic radi ubija, samo se ceka red po par mjeseci
Btw vozio sam se danas u zuti taksi...Hyundai I30 crdi, obrnuo milion i sto hiljada kilometara![]()
Pricam sa vozacem, kaze nenormalno dobro su se pokazala ta auta i ti motori, jedini veci problem je elektricna servo pumpa koju su 4 puta mijenjali (znaci prosjek 250-300k km)
Motor na lanac
Djalac
I laguna to godiste ti je dzabe...Mozda gledaj i mazdu 6 istog godista...Odje se prodaju od 3000 do 4000e zavisno od opreme, a tamo mozes da ih nadjes za 1500e
Ali se treba pazit zamajca i denso dizni koje se bas tesko repariraju
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...4-975bd8e630ad
Last edited by Laz; 29-01-18 at 18:53.
Pa i mazde su bas povoljne u svicu.
Ma to sam cisto pitao jer mi bode ocinema ljeba od toga za prodaju.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
u CG što debilnije auto to bolje prolazi
znači može pištolj oprema samo da je dizel i da spolja dobro izgleda i godište ništa drugo
She is only here to annoy herself!
Samo namazat gume napises uradjen veliki servis i slazes godinu. To je to
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Evo po prvi put u istoriji, 24 sata NAVAK-a test
Novinari iz citave bivse jugoslavije
Nova Dacija Duster, voznja 24 sata bez prestanka(12 sati on road, 12 sati off road poligon, suvo, kisa, snijeg, blato)
Racelogic telemetrija
1371km ukupno
Sa gasom stisnutom do poda(maksimalno ubrzanje) auto presao 844 kilometra- brzine do 160km/h na pravinu (60% voznje gas u pod)
1056 naglih kocenja sa brzine preko 140km/h
197km presao skripajuci gumama u krivine
117km blata, 46km makadama, 4km vode dubine do vrata, 6 kilometara ogromnih rupa na tvister
Prosjecna potrosnja(racelogic) sa ovim uzimanjem zivota- 11.9litara(1.5dci 110ks, ukljucen pogon na sva 4 tocka)
Jedine zamjerke- lagan servo upravljac i standardne gume za asflat dosta klizave na blatu
32:00
Last edited by Laz; 29-01-18 at 19:47.
Komada jedan za mene, svu bruku u gepek da vozim nije problem...
p9lite
kad pomenuste nivu evo iskočio mi autoscoutov oglas na jedan sajt hmm šta izabrati
![]()
She is only here to annoy herself!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks