487. Ostale knjige iz geodezije i nacrtne geometrije
Ima li iko da prodaje ili poklanja partizansku kapu triglavku sa petokrskom. Znam da je svaka familija toga imala ali moji su to nekome dali![]()
Pretpostavljam da ste je dali pocetkom 90-ih![]()
Forever young, i want to be forever young
Pogresno pretpostavljas![]()
Moja pogreska, ispricavam se. :-D
Forever young, i want to be forever young
Imal neko kapu triglavku drugovi. Ocu da je ukombinujem sa adidas trenerkom da saljem braci Njemcima.
489.
Uzimam, ako moze u ponedeljak oko podne da ti se javim oko preuzimanja imam tvoj broj iz ranijih tvojih postova.
pozz
490. Frizider/zamrzivac je star nesto preko 5 god. Cim je izasao iz garancije crkla je kompresija na motoru, popravka 110e sa garancijom od godinu dana (ako treba mogu i broj majstora da dam sto je ustanovio kvar i moze da ga popravi). Uglavnom, ja sam kupio drugi jer necu da gatam kad ce otici freon ili nesto slicno tome. Ako ima neko ko oce da dodje i da nosi, srecno mu bilo. Lokacija Zabjelo, ul. 4 Jul. Ako se niko do sjutra vece ne javi ide na smece. Kontakt na pm.
https://imgur.com/a/9twec
https://imgur.com/J2zMh1K
[Fidel]Uvijek stavljajte redni broj![/Fidel]
Last edited by Fidel Castro; 28-01-18 at 15:48.
490.Moze li kont tel na pm da vidim oko te porpavke. Hvala
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
mislim da bi objava od Danilo... trebala da bude pod rednim brojem 492.. Ja sad objavljujem po zadnjem postu
491. držač za tv, dva komada. jedan je korišćen, drugi još u kutiji. slikah i greškom obrisah sliku, ali ovako izgleda
492. ADSL Modem DSL-360R full pakovanje
493. ako nekog interesuje za kolekciju, original
494. dvije gume michelin 205/55 R16
Napomena: gume su došle sa autom iz salona u oktobru 2010. i vožene su svega nekih mjesec dana, žto znači da su prešle možda 1-2 hiljade, ali su stare. ako nekom odgovara za neki auto na selu ili za bilo što drugo, neka se javlja
495. tri neispravna televizora
494 rezervisao bih ove 2 gume.
Makar ovdje nece biti spam-a!
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
493. ja bih uzeo Niggora i Dj Tatanu
496.
Patike Nike odlicno ocuvane male mi ovo sto je počupkano na njima to je tako fabricki
Patike Puma 45br. nekako sam ovaj dio sa djona djavolisa pojma nemam kako ali eto mogu za fudbal nekom biti dobre jer je ostalo na njima sve super..
I ako bi kolega @bann odustao od 490. meni bi odgovaralo da ga uzmem
[Fidel]Obrati paznju na poslednji redni broj kako bi sve bilo u nizu i ne bi bilo ponavljanja![/Fidel]
Last edited by METZ; 29-01-18 at 15:53.
490. Odustao. Hvala Danilu u svakom slucaju.
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
490. Uzimam, dogovorio sam se sa danilom oko preuzimanja kad je kolega @bann odustao.
Last edited by METZ; 29-01-18 at 15:55.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks