Kradu i uništavaju nas za mnogo veće stvari/na mnogo većim poljima.
Gorivo...sitnica. Nebitna sitnica.
Znas i sam da nisam to mislio. Kradu dje stignu ali i cent je uvaran a ne zaboli nas pa zasto da ne.
Mada slazem se sa tobom da ljeb dignu na 3e i struju na 300 ne bi niko mrdnuo guzicom
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Kradu i uništavaju nas za mnogo veće stvari/na mnogo većim poljima.
Gorivo...sitnica. Nebitna sitnica.
trošio se državni budžet za zimovanje, sad treba skupit za ljetovanje.
shto da ne kad narod se ne buni ja im ne zamjeram...
Bez zajebancije sad, imate li o$ećaj da sve Minije po PG vozi jedan te isti čoek?
Pa jes, onaj *****.
Samo 3% prodatih vozila u USA cine dizeli...(dok evropa vise od 50%)
( 1 galon= 3.8litar)
Galon benzina 3.30$
Galon dizela 3.025$
Pa vidjite dje smo...
Da sam amer, sad bih ladno vozio 8000 kubika sa rastelovanim karburatorom i boljelo bi me uvo![]()
U NYC je galon 2.35-2.99$
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad to pretvoris u eure, kod nas ne mozes ni 1 litar usut a ne skoro 4....![]()
Prije par dana je stao neki lik sa audijem ispred mene i nasuo je tipa 30-40e dizela i jos par litara benzina, pa me zanimaju vasa misljenja valja li se to radit ili ne?
But if you never try, you'll never know..
Nije nego zab da se registruju dizeli ispod 2009.
To su nekad, na stare dizele zimi radili kad je veliki minus da ne mrzne nafta
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Bolje imat no' nemat....
Mozda covek kemija sam dizel i benzin pa radi regeneracija fap/dpf...svasta sam nagledao..![]()
Mozda je lik alhemicar.
Meni su sipali na pumpu 10 litara benzina umjesto nafte...
I veli ovaj menadzer pumpe nema veze, daj natocicemo ti sad nafte do cepa i vozi slobodno.
I ja mu tu velim ne pada mi na pamet to da radim, ne vozim golf 2.
I dolazi lik iz publike i veli, ja da sam na tvoje mjesto ja bih vozio tako, ja to sipam u moje auto (ML 270cdi onaj 2003)...
I ja opet odbijam, i na kraj su platili slepku i pranje rezervoara i filter nafte u servis
I u servis mi rekose da je bas kobno za novijeg dizela vozit na te razno razne mjesavine(ukljucujuci i benzin). Jer nagriza filter nafte, pa onda nagriza i pumpu, pa to onda sve zavrsi u dizne/ motor i napravi karambol
Mozda ga stariji "suvi" dizeli mogu progutat
Ja sam tako prosle zime sipao 3l iz boce benzina, ali nisam znao da je benzin jer mi je auto hitno trebalo a bezinska nije radila, tek sjutra sam skontao dao je bio benzin jer mi je cale rekao da je u bocu bio benzin, naspem preko toga 30e nafte i nisam imao problema, motor je TDI, cak cini mi se da jos bolje pali od tad LOL
Taj na bosh pumpi TDI ide na sve derivate uljane..naftne...benzin..vitalovo i suncoktetovo i atf...
Zato je blek serija najbrža, jer koristi samo naftu + aditive.
Hahahha a svako malo samo aditive jede, bez nafte...sjećam se te priče.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks