Dajte mi konkretni link na aliju za ovaj aukey, ima ih dosta, isto bih neki sa 3 izlaza
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Ja sam uzeo Aukey sa 5 izlaza od kojih su 4 QC2 a jedan QC3. Obično punim, dva androidaše i dva tableta i sat na njega. Nevjerovatno kvalitetan uređaj.
Dajte mi konkretni link na aliju za ovaj aukey, ima ih dosta, isto bih neki sa 3 izlaza
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Moze li mala pomoc ? Uvijek imam komplikaciju kada ocu prebaciti slike sa telefona na kompjuter....
Ukacim prokleti USB kabal, ali nece da mi se otvori ono sto imam u tel. DCIM i sl.nego samo Open File
folder ali prazan, a pored se nude druge opcije koje su uglavnom vezane za muziku.
Na koju foru se to radi ? Ranije jesam prebacivala, ali mi je bio totalno pobrkao nazive slika.
Treba li nesto na telefonu podesiti _ ?
Ja sam odavde uzeo...
AUKEY Quick Charge 2.0 USB Wall Charger 3 Port Smart Fast Turbo Mobile Charger For iPhone7 Samsung Galaxy s6 Edge Xiaomi
http://s.aliexpress.com/aEZRnE3A?fromSns=Copy to clipboard
(from AliExpress Android)
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ovaj je sa QC 3.0 malo noviji
https://www.aliexpress.com/store/pro...6621f721Ox5e23
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Stigao danas update 7.1.1. Sve se izmijenilo kao da sam novi telefon kupio.
Nemas dropbox, one drive, neki drugi cloud storage na telefonu, pa da podesiš automatski upload slika preko wifi, i čim dodjes kući slike su na kompjuteru brzo![]()
Pretpostavljam da imaš wifi kući?
Ne pamtim kada sam tel kačio na komp zaista...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Imam nekakvih problema sa punjenjem, imam 5-6 micro usb kablova kuci, svaki puni razlicitom brzinom...
Valja li cemu ovo? I oce li imat razlike ako uzmem duzi vs kraci kabal?
https://www.aliexpress.com/item/Blit...ceBeautifyAB=5
meni telefon ne podrzava fast charging...Nego standardno punjenje, 5v 2 ampera..dok su ti novi telefoni sad po 3-4 ampera do 9 volti
uglavnom nebitno, brzina punjenja na ovaj jedan dobri kabal mi je oko 4 sata od 0% do 100%...Sa druigim kablom mi pise 8 sati( i to kad ga punim sa 50% baterije)
znaci drasticna...
I najradije bi uzeo jedan kvalitetni dugacki kabal, jer mi traju u prosjeku mjesec dana
pa neka je 7-8e ako ce trajat![]()
Ima li neki dobar backup program za Samsung telefone.
Last edited by Apolo; 20-01-18 at 22:55.
Dje da kupim bateriju za samsung s5 neo?
U samsung u ulici slobode.
Koristi li ko Google Play Music? Interesantna mi je ova opcija da svojoj muzici pristupim sa telefona. Koristim i dropbox i onedrive i google drive za ostale stvari ali mi je trebalo nešto gdje bih samo mogao da držim muziku. Inače, interesuje me i kako bih mogao besplatno da povećam prostor na bilo koji od ovih cloud servisa?
Koristim još od vremena kad nije bilo nama dostupno, preko VPNa. Odlično radi, nemam nikakvih primjedbi.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Kad sam oflajn(bez wifi i mobilnog interneta) vazda mi iskace notifikacija u status bar od chroma i pise visit neki tamo deveti sajt while offline?
Neki virus?prateci cookie, sta li vec?
Jbg, ne znam. Ja sam se onda registrovao za free account sa US lokacije, i sad mi nudi da se pretplatim, ali ne moram, i imam 50,000 pjesama da uploadujem.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Koristi li ko torrente na telefonu? Probao sam uTorrent i 10 mu alternativa, niđe download neće da počne?
Sent from my P10+ using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks