Namjestaljka klasicna. Sto se ne pitaju odakle milu stan u Dubai?
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Pedeset osamnaestogodišnjaka postali novi članovi DPS-a Nikšić
_________
Gandi, kako alergija?![]()
The more things change, the more they stay the same.
Izgledaju kao ISIL-ovi taoci.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
http://www.portalanalitika.me/clanak...zeta-po-kucama
Ono o čemu je dosta već rečeno, pojedini su pisali.„To su pitanja koja će se tek otvarati u praksi, u pojedinačnim slučajevima, je li javni interes dovoljan razlog da se nekome naruši pravo na privatnost i na nepovredivost stana. To su osjetljive stvari i trebalo je dugo vremena da se policija i sudovi dovoljno obuče, a sve to da rade pažljivo kako i treba i da ispoštuju svako pravo, da odluka bude dovoljno obrazložena“, kaže za Portal Analitika advokat Siniša Gazivoda povodom Nacrta izmjena zakona o ispekcijskom nadzoru, na osnovu koga će, ako bude usvojen, inspektori moći da ulaze u kuće i kažnjavaju one koji rade na crno.
E dajte sad posljedice. Vraćanje para ili ostavka ili isključivanje iz partije, ili neka zadovoljavajuća kombinacija umjesto pukog izvinjavanja, ili ne daj bože ćutnje, i imaju moj glas. Da vidimo to poštenje o kojem se priča cijelo vrijeme, a jedna osoba sa političke scene ga ne pokaza nikad kad se broji.
Sto se cini od botova, sto je ovo...
A ne pominjete ono glavno...
Da direktor budvanskog vodovoda vozi Reno Kengura... koji ne kosta 15-6 hiljada eura...
A ministri svi u nove Mecke...
Bitnija je finkcija direktora Vodovoda, kao kljucnog organa za uspjesnu turisticku sezonu, nego pola ministarstava i drzavi...
Evo ti ga postenje...
https://m.cdm.me/politika/celnik-bud...iti-smijenjen/
Demokrate su odmah, cim su zasnali da je njihov funkcioner hapsen zbog 20 razbojnistava, istoga smijenili i postavili na drugu funkciju..
To je zdrava partija...
Last edited by karamazov; 26-01-18 at 19:34.
Ko je ovaj sto vozi Kangua? Ovo je neko iz Nove valjda. E vala mi ga ne bi sijedao vise, kao ni ovi prilijepljeni za sjedista od kola sluzbenih iz drugih partija. Nevjerovatno je da su ljudi toliko alavi.
Čisto radi podsjećanja, Sveto Marović nije izbačen iz partije. Čekali su da sam podnese ostavku...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ja u ovom članku čitam da su ga smijenili sa funkcije i da je napustio partiju. Na koju drugu funkciju su ga postavili?
Baš zato što podsjećanje na to meni nije potrebno, vrlo mi je bitno da druge partije reaguju drugačije. Ne živimo u džungli.
Istini za volju, nije baš da su poštovali zakon kad je Jokić biran za gradonačelnika Kotora, a radili su istu jezičku gimnastiku kao i Svetozar Marović kad se potezala priča oko miliona na računu u Švajcarskoj. Naravno, daleko od toga da poredim štetu koju je Marović akumulirao tokom decenija sa malim wannabe autoritetom.
Što se Jokića tiče, zakon jes' zakon, ali ja biram da budem malo licemjeran tu jer ne vidim neku naročitu (ili bar ne očiglednu) štetu po narod i društvo, ako zanemarimo principijelnost (što ne treba zanemariti, zato kažem da sam licemjeran). A pored toga: prvo - Kotor je zaživio pod njima, drugo - 70% građana nam ima još po jedno državljanstvo, treće - 50% funkcionera nam ima tuđe državljanstvo. Viđeo je i DPS da nije vrijeme da se to čačka kad su počeli da izbačaju ko sve čije ima. Tako da te stvari rješavati drugom prilikom, bar što se mene tiče.
Last edited by LostInHollywood; 26-01-18 at 20:30.
Što se mene tiče, ako će Somalijci upravljat gradom ili državom, nije problem, pod uslovom da rade dobar posao. Svako malo neko nariče što nas Njemačka ne okupira e bismo bili bolji. To ne mijenja činjenicu da je lik gledao isključivo svoj interes kad je uzimao državljanstvo radi lakšeg obavljanja posla u Srbiji, i kad je tražio da mu se to državljanstvo ukine da bi ostvario svoj interes u Crnoj Gori. Isto tako, laganje u facu i priča kako NEMA nijedno drugo državljanstvo pricnipijelno je potpuno ista priča kao kad je Sveto govorio da NEMA nikakve račune u Švajcaskoj i da svako ko mu ih nađe može da uzme sve što je na njima. Pošto ih niko nije optuživao da nešto IMAJU, nego da su nešto IMALI, jasno je da je u pitanju potpuno isto skretanje sa teme.
E sad, ako se neko uhvati priče o Makijaveliju i ustvrdi da svi savjeti koje je dao vladaocu znače da i za postizanje dobrog cilja ne treba da se biraju sredstva jer ispravnost, čestitost i vrlina nikad ne mogu da pobijede u trci za vlast podmuklost, beskrupuloznost i nedostatak savjesti - vjerovatno bih morao da se složim. Da bi došao na poziciju da uradiš nešto dobro, treba i sam da gaziš preko leševa. Samo mi nešto mi ne ide da se pomirim sa time.
Apsolutno saglasan. S tim što, ponovo, ja sam spreman da progledam kroz prste za ovakvu stvar, i jednima i drugima, i dalje. Promijenili smo državu 20 puta u zadnjih 30 godina, ova zadnja nam je još uvijek mlada za toliku rigoroznost što se tiče tog pitanja. Ali nisam spreman da zažmurim na krađu jednog jedinog centa državnog novca, niti račune u Švajcarskoj, niti gaženje preko leševa. Zato mi je odlazak na Kopaonik, iako nije mogao potrošit' ne znam ni ja koliko eura na gorivo, mnogo gori od ovoga o čemu sad pričamo. Dosta je bilo uhljeba.
A što se tiče zamijeranja političarima da ponekad lažu i skreću s teme kad im nešto ne odgovara, ne treba bit' baš toliko naivan ako mene pitaš.
Naivan bi značilo da sam nešto drugo očekivao. Postoji razlog što politiku nazivaju kurv.om i što poštenim ljudima, najčešće, ne pada na pamet da se valjaju u tom blatu. Moraš da imaš obraz debeo kao đon da bi mogao lažeš na dnevnoj osnovi i da tu sposobnost smatraš vrlinom. Naivni su oni koji misle da su jedni bolji od drugih i da je jedne vlast pokvarila, a da druge neće. Ne treba zaboravit da većina tih parazita smatra da je zaslužila bogatstvo koje je "stekla".
Razumijem ljude koji vjeruju da će neke spodobe od političara učinit i ponešto od opšteg interesa, uz primarno zadovoljavanje sopstvenog, ali da ih neko kuje u zvijezde - to je naivno. Navino je bilo očekivat da novopečeni funkcioneri neće zloupotrebljavat svoje pozicije.
a dje je zakon u svemu tome???
ako je lik imao dva drzavljanstva u toku izbora i samim tim krsio ustav i zakon ove zemlje, jel to zanemarljivo???
kazzem ako je ja licno ne znam ali su sve prilike da jeste.
po meni bi bilo rjesenje, oprostite gradjani nismo znali , smjeniti postaviti drugog i to je to. ali lakse je ici putem DPSa i praviti se lud.
a ovo za uhljebe , zbog toga sam to i postavio. zar nije dosta bilo DPS uhljeba nego eto i ovi dodjose na vlast i opet rade isto. to je sto ja pricam od pocetka, kad se pocne sankcionisat takvo ponasanje , kao i nepotizam i slicne stvari onda mozemo pricati o nekoj ozbiljnoj partiji ili ozbiljnoj opoziciji.
ovako je po meni sjasi kurta da uzjase murta.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
@NHM
Samo polako, trenutno postoji velika razlika između toga što ti očekuješ da se desi, i toga što se desilo. Ne kažem da griješiš, ali polako.
@lepetanac
Nije zanemarljivo, priznah i ja to. Ali mene ne dotiče naročito da bih bjesnio ili protestvovao oko toga. Ovo što si okačio me dotiče, jer postoje direktne posljedice po narod. Tehnikalije ostavljam drugima.
Last edited by LostInHollywood; 26-01-18 at 21:13.
ne dotice ni mene nesto precerano koliko me dotice isto ponasanje kao i DPSovo, matrica je ista. krsiti zakon i praviti se lud. samo sto to DPS radi godinama pa samim tim su mu zlodjela i veca , voi su tek pocetnici ali se ponasaju isto.
od nepotizma , do eto koriscenje sluzbenih vozila u privatne svrhe, krsenje zakona u vrijeme izbora, zaposljavanje po politickoj liniji ( licno poznajem ljude koji su iz Tivta zaposljenji u HN samo jer su visoko u Demokratama)
Zali boze ove djece.. i ovih sto ih vode...
Pritisci tatama i mamama, koji rade po opstinama, bolnici i u skolama i izadjes u novine... Da ne pricam svasta znam im ovoga predvodnika koji nema 18 nego dvaes i sest godina... Zali boze
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
Isto što maloprije rekoh, bar što se tiče dijela da su ovi tek početnici pa da zato nemaju većih zlodjela. Velika razlika između onoga što možda NHM, ti i ja očekujemo da će da se desi, i onoga što se do sad dešavalo.
A nikad mi nije bilo jasno zašto se ljudi toliko bune oko nepotizma i zapošljavanja po političkoj liniji. Bio DPS na vlast ili neko drugi. Ne no ćeš zaposlit' osobu koju ne znaš prije nego nekoga ko je po tebi provjeren. To je tako svuđe u svijetu, ne zezajte.
Da mi je znat' što je tolika pomama za državnim poslom i šta tu ima toliko primamljivo pa da se i ja nerviram što neko zove kuma prije no mene da radi na šalter.
I dođosmo do zaključka da je najbolje da se ništa ne mijenja
Baš po volji DPS-a![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
ili da zakljucimo da bi bas trebalo nesto mjenjati , ali da ne bude isto kao i DPS . mozda ne bi to bilo lose???
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks