Idemo sad svi za bar!
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Hahaha, malo se Džoni zanio![]()
ali kakva tekma Tito dragi, od čiste krađe, pa gotovo sigurnog poraza i na kraju pobjeda
Ahahaha uzeo im je šampanjac Džoniblue:
Sent from my P10+ using Tapatalk
Na Darušafaku u 1/4
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Buducnost sve i da ne dobije nikog do kraja sezone niko im nema sta zamjeriti. Sve ambicije i realna i optimisticka predvidjanja su vec sada prebacili. Medju osam u eurokupu gdje se grupa nije mogla preci, pozicija 1 ili 2 u ABA ligi gdje se ocekivala grcevita borba za 4 mjesto. Sad opusteno i bez tenzija samo neka idu ovim putem kako ove, tako i narednih sezona, sa gro ekipe nasim momcima i jasnom vizijom kluba sta zeli.
Cedevita izgubila
![]()
Zar ne bi trebalo sa asvelom u cetvrtfinale po trenutnoj tabeli?
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Kakav asvel, idemo mi opet protiv ređo emilije.
Edit: aha, ipak protiv gran kanarije. Samo je to daleko, u pičku materinu. Tri aviona se presjedaju
Sa darusafakom ljudi
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Opet sa divljanima. Ti se ili mogu nekako klepit ili ce bit dva puta po 25 razlike
Edit: naravno vise nego prezadovoljan ovim do sada, ovo je pokazatelj sta znaci dobar trener i rad sa igracima.
Svaka cast jovovicu itd ali ovo je tri klase iznad
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Cedevita je dobila jesenas Dačku
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
Ako dobijemo Loko 9 razlike i Cedevitu onda na drugoplasiranog iz E, ali imamo Mornar i Cedevitu u ABA tako da ne vjerujem da će se mnogo cimati u Rusiji
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
valjalo bi jedno dva puna busa za Bar i na sastanak sa Delijama, da se grad pocisti malo![]()
A dje ne zanima bojim se Bar nikoga vise. Zadnjih 4,5 puta se islo kako mi rekose nikoga dolje ka izlet.
Odličan kraj meča i zaslužena pobjeda! Odavno ne gledah prljaviju ekipu, onako su se potukli i sa Gentileom prošlog vikenda.
Hvala Loko za pobjedu, sad treba čuvati snagu i relaksirano u te dvije utakmice.
Mada znajući Džileta, mislim da će se cimati protiv Lokomotive, jer mu je cilj da igraju što više utakmica protiv jakih timova.
S obzirom da smo dobili, brzo će se zaboraviti možda i najveća krađa u ne znam koliko. Koliko su prljava ekipa dokazali su zaustavljanjem onog semafora 3.5 sekunde prije kraja, trika nema da me iko može ubijediti da je neka viša sila bila u pitanju baš na naš napad, par sekundi prije kraja kad smo imali otvorenu kontru. Da je sreće i pravde automatski bi bila pokrenuta istraga i ti klošari bi bili strogo sankcionisani. Kako sam popizdio bio uh, ali karma je pobijedila i Džoni Nikolić je preuzeo šampanjac od one stare drtine kod zapisničkog stola, highlight neviđeni![]()
Kad će pratit ako ne sad, Mornar gazi.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks