Kako se izglupiraše na kraj, umjesto da ovo završe.
Ovako je izbila tuča za vikend, divljaci. Ista situacija.
Kako se izglupiraše na kraj, umjesto da ovo završe.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Pogledaj ti ovo, kuku.
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Šteta za ovu nesportsku, 0 poena. A i Lendry je šutira bacanja ka ispred zgrade a inače ne maši...
Sent from my P10+ using Tapatalk
E vala vidji, da ima pravde da se ovo izgubi. Sto sansi za pobjedu i ovako se upickit od ove divljane od tima nejasno. Bjezi
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Pa je li ovo realno, umjesto da dobiju lagano, ovaj lendri ne umije slobodno pogoditi.
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Kako divlja i prljava ekipa ovaj Trento. Ovi nasi sokirani. Poklonise nam pobjedu ali avaj. I sada zbog najglupljeg pravila u svijetu sporta opet treba da pazimo na onaj -13 za svaki slucaj.
Bolje da smo pustili da izgubimo na kraju nego ovako sto rizikujemo
I sta sad, dobijemo cwdevitu puknemo 40 od lokomotive a lokomotiva u zadnje kolo lagano pusti ove. Ispadosmo. Vala ne zamjeram nista ali odavno nisam vidio neozbiljniji mec. I neka je dosao dolmen fali 5 kao kuca.
Ovi kao neka ekipa iz geta koja pola posla zavrsi nekim kvalitetom, a pola pesnicama i udarcima ispod pojasa. Prebise nas kao macke. Dobro ce biti ako bez povreda izadjemo iz ovog meca.
Ako ovo izvučemo kapa dolje!
Je li moguce ovo????
Aooo. Kakva sprdnja.
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Neko namjerno stopirao semafor
Ovo je klasicna kradja. Bas sramota, kakvi su talijani cigani majko sveta
E sto cine talijani, zivi nisu da na sve nacine nesto ne izvuku. Zapisnicki sto promtno reagovao. Ko *ebe sudije.
A lik iza zapisnickog ladno spremio sampanjac
Sve liše da se koš prizna i oduzme vrijeme je krađa vijeka... Ovo je namjerno stopiran semafor to je valjda svima jasno. Ovaj sa sampanjcem je umijesan 100%
Idemoodje ste gledali utakmicu !? Ovo je teror u vezi gledanja sporta u cg...Ne moze nista da se prati jbt !
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Kod mene je i dalje na mobdro vijecanje![]()
Ja sam mjerio na stopericu, tacno na vrijeme smo dali kos, u zadnju stotinku
Ne priznaje se, bio je ofsajd.
Nije lako, ali je jako rođaci.
Semafor se nije mogao tek tako bas sada zaustaviti. Ovo bez pobjede Budicnosti i kazne za Trento ne moze nikako. To sto je ovaj lik mislio da ce im sudije pokloniti faul i zaustavio vrijeme da im ostane vise me ne zanima. Da se ovo desava kod nas bi nas oprali najstrasnije. Lik ladno stopuje sa mobilnim!? Ja bi napustioovaj mec pa neka se sprdaju sa nekim drugim! Ovo je definicija pljacke.
Najveci ste lopovi na svijet!!!!!!
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks