Sinoc nas je napao vucnjak, trojica momaka jedva utekosmo u kola...
Uzas na setnju ne mos od psi lutalica, u pub od narkomana, zaposlit ne mozes od dps-a...
Bas gasi ovu drzavu...
Jedini nacin. Treba pozvati na opstu mobilizaciju.
![]()
Sinoc nas je napao vucnjak, trojica momaka jedva utekosmo u kola...
Uzas na setnju ne mos od psi lutalica, u pub od narkomana, zaposlit ne mozes od dps-a...
Bas gasi ovu drzavu...
Nadam se da se ovo nece vratiti. Sjecam se 90tih kada se ovo radilo. Izasao je komsija sa psom oko 1 ujutru. Pas bez povodca na 3m od njega kada je covjek opalio. Kako ga nisu ubili prvim metkom, pas je potrcao ka komsiji, a ovaj ka psu. Drugi metak je zamalo njega pogodio.
Pucalo se sa 30-40m udaljenosti, nisi mogao iz kuce izaci da ne razmisljas hoce li te neko pogoditi. Kad je doslo do fizickih obracuna zbog ovoga, tada se i prestalo. Neko bi zavrsio mrtav na kraju sigurno
Ima par lokacija dje ih je bas mnogo, npr kod onih trafika blizu OS Vuk Karadzic i vrtica na Zabjelu... Nadam se da nece ugristi nikoga, posebno ne neko dijete ali ih ima preko 5 stalno...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kod Rode kod stadiona Zabjela. To je organizovana banda umiju da ufate macku dvoje za prednje dvoje za zadnje noge i istezu je ka gumu.
Ponekad kad ostavimo kapiju otvorenu po 7,8 njih ulete u dvoriste ka da raciju rade opale par krugova i odu. Dok ih ne porokam nedje sve.
Pseca mafija
Poslano sa mog GT-I8262 koristeći Tapatalk
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Pseca banda. Crne trojke.
neka doće sad neki iz NVOa da nas napadne kako ugrožavamo prava životinja.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
I onda negoduju ljudi kad ih neko potruje nakon ovakvih stvari. Nece drzava da vata i sterilise, svaka prodaja pasa da je uslovljena chipovanjem pa kazne ako ga pustite ogromne, isto za prodaju bez chipa.
rm -rf /
Ahahahahhahahahha ahahahahahah zamišljam Popajev glas i čitam ovaj komentar
hahaha a ovaj forum je blago
baj d vej, gomila dokonih žena i SJW-ova, dođu i palamude i prdnjave nešto...Jedna je tako iz RUka šapi, odgovarala meni na komentar tipa kako ona ide po stovarišta i hrani pse, i kao ima neki nejaki pa njemu stavlja u kesu da mu ne uzmu ovi drugi, i slične narkomanske priče...
Il druga vodi psa pored auta mi, piša pas po autu i gumama u sve šesnaest..Reko gospođo sklonite ga da mi ne piša po autu. Kaže: "Ajde jadan, šta će mu bit", reko važi, onda ga uvedi sebi u dnevnu pa nek ti burla po komodi.
Što je najjače vjerujem da svi volimo životinje, pas ne može pored mene proći a da ga ne pomazim, al neki ljudi jednostavno imaju pomućenu viziju stvarnosti i smisla svog života...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
A šta ako je u pitanju đevojka i češka ga po jajcima?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
I to da je, dok gledaš svoga posla šetajući se i od jednom se zaleti neka cura i krene da ti češka jajca mnogo stresa
Volim pse i dosta puta sam krenuo da češkam neku džukelu što mi se 2 puta vratilo ujedima pa mi ne pada na pamet da budem tolika gnjida da tražim da ih neko ubije u što većim mukama (otrovom) zato što se pseto branilo od mene
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ruku na srce, slabo bi koga trebalo ubit što se brani od tebe...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Otrov je žensko oružje junaci moji.
Neću, ne brini.
Ko je Ivan Jovetić
http://www.portalanalitika.me/clanak/292274/ko-je-ivan-jovetic-koga-je-administrativni-odbor-predlozio-za-novog-clana-savjeta-rtcg
"...Pored toga, suvlasnik je kompanije MSI Invest iz Podgorice. "
Koliko se sjecam, Goran Djurovic je bio u konfliktu interesa jer je bio (su)vlasnik kompanije koja se bavi proizvodnjom salate.
Izgleda da problem nije bio u salati.
https://www.cdm.me/politika/dps-budv...o-na-skijanje/
jesu li ono Demokrate prozivale DPS da zloupotrebljavaju sluzbena vozila???
ono sto ja pricam svo vrijeme, ovi u BD rade isto sto i DPS ni malo suptilnije
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks