aaa to je adresa.... posto je onaj stari blizi njoj nego ID
nekako mi je vise islo Vujacic pored Kipsa
![]()
cijevna i mahalada se ne ljute zećani
Sve je to Zabjelo do kombinata.
Momci, fala vi za info dje naci ove zabice!!! O jadu su me zabavile.
imas zabice po tipu auta da nadjes u forch ili berner oni prodavci sa autom svracaju sedmicno pa cu da pitam...
Da nema broj mozda neko Danila Ivanovica na Smokovac koji popravlja hidraulične ventile?![]()
Kuda do kuće ovo je šou.
Guzve a svi oce jedni preko drugih.
Evo od toloske do hotela, koja je muka, strajkuje neko?
p9lite
Zatvorili opet bulevar, pakao.
Majke oće keš.
Matirala pozadina na faru, dal probat sa led ili samo ostaje rastavljanje istog i farbanje nekim sprejom, ako takvog ima odje za kupit uopste? Onim za sulundare izmazat :-D
Ko ugradjuje projektore i koja je cijena istih da ne znas?
Mislim da poliranje ne pomaze ako je matiralo nego samo posrebravanje je trajno rjesenje. Ja bi roknuo tu projektore i dobijes bolje farove
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Fabrička muzika (radio+šanžer), Renault espace 2005-to, kad sam upalio autor radio je počeo da radi sa prekidima, probao da promijenim stanicu nije moglo, zakocio potpuno.
Pokušavao sam da ga ugasim (drži se dugme na ručici par sekundi), isto nije htjelo, samo pisala frekvencija na displeju, nit zvuka nit nista.
Kad sam ponovo upalio auto, radio "mrtav", neće da se upali, ne reaguje.
Trenutno sam na putu, necu vodit kod majstora još, čisto da pitam što mu može bit, ima li ko iskustva sa naprasnim riknjavanjem fabričke muzike?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
To je drugo, staklo se prednje polira, ona pozadina moze samo da se osmirgla pa ofarba opet, što je neko na ovom autu i probao al ta farba ne valja tj ne reflektuje kako treba. Svjetlost se previše rasipa, kad gledaš spolja izgleda da je jako svijetlo al kad voziš tek na duga se vidi kako treba
Radi neko u Srb poliranje spolja, unutra, i obnavljanje sjenila, i mislim da je cijena bila oko 100€ za taj posao.
Koliko ti se isplati, ne znam.
Poslato s Jadrana
Ma nije mi žurba, ne vozim duže ture a slabo i noću. Možda sa ovim sočivima probam.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks