Hazbija Kalač - Stranka pravde i pomirenja
Vasilije Milickovic - Alternativa
Marko Milačić - Prava Crna Gora
Draginja Vuksanović - Socijaldemokratska partija/Demos
Milo Đukanović - Demokratska partija socijalista/SD/BS/LP
Mladen Bojanić - Demokratski front/URA/Demokrate/Otpor beznadju
Dobrilo Dedeić - Srpska koalicija
Neću glasati na predsjedničkim izborima
Stranka Biroa Nerada ili ti SBN počinje sa prikupljanjem potpisa za kandidata Crnog Djurišića, moto će da bude Biće bolje,ali samo nama.![]()
Sto docekasmo od Gandala, da covjek mrtav ladan brani ranja krivoga i to jos pocetkom 2018 godine, onu nesretnicu pejanovic djurisic nazva saucesnicom, a za krivoga rece da se posvetio iskljucivo visokoj politici.
Gandalfe, stariji sam od tebe, samim tim i vise pamtimznaci krivi je odlicno znao protiv koga se borio pocetkom devedesetih, onda recimo nije usao u Narodnu Slogu, sa LSCG i narodnom strankom, ali zato vec sledece izbore je usao u boljezivecu koaliciju sa narodnom strankom i dpsom, dalje je sve istorija. Znaci samo je cekao da se zakaci za vlast, stvorio je stranku uhljeba, samo tamo su nesmetano mogli da se razvijaju brajovic, lazovic i ostala kompanija. Zvjersku privatizaciju je aminovao i precutao, sta su samo radili ovom narodu, sve pod plastom zastite crnogorskih interesa iznutra iz koalicije, kako su samo odradili glasace u PG sa samostalnim nastupom, koliko su samo crnogorskih glasova ukrali i na tacnu ponijeli dpsu. Iskreno se nadam da ce gasenje sdpa poceti od lokalnih izbora u PG, da ce tu pascad sjutra pljuvati po ulica prolaznici, ili neka sele za BG kao bulatovic.
Istini za volju, Goveđa glava Brajović se vukao sa Đukanovićima još iz doba AB revolucije. Da se taj parazit nije razvio u toploti sdp-a, našao bi nekog drugog domaćina za razmnožavanje svojih kancerogenih ćelija.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ne znam, ali slušajući Milicu iz klipa koji je Prijeki postavio i gledajući sadašnjost, tj. đe smo sad i u ovom momentu ne znam da li da se smijem ili izađem na ulicu i da vrištim iz petnih žila. Sve suprotno onom za šta se Milica ''borila'' a fala bogu Milo istu floskulu evo 27 godina provlači.
Naravno, potpuno sam svjestan da naše društvo neće voditi savšen vođa (nakon što Lomi od u penziju), čak štaviše, to je i sasvim za očekivati u naredno 7-10 godina. Sve to uhljebljivanje i lični interesi - sve će to postojati dok je ljudskih bića koja se bave politikom. Međutim, svi vi zaboravljate osnovnu jedinicu u ovoj jednačini: EU i Zapad. Mislim da im je pun k*rac i Mila i kompanije a i dobismo po prvi put opipljivu stvar još od nezavisnosti 2006te - datum o pristupu EU.
Šta to znači, pa znači da ćemo na silu morati da se povinujemo određenim zakonima i bontonima. Ili ćemo se povinovati ili ćemo ostati na margini.
Kad počnu da se poštuju zakoni, da se postavljaju stručni ljudi na pozicijama za koje su se školovali, kad se ne bude gledalo samo u člansku kartu - tada će sve biti moguće. Naučna fantastika? Možda ali u ovom momentu je toliko opipljiva.
I ka svemu ovom se ide malim koracima, smjenom glavnog tumora. Kad glavni tumor padne, ne mora biti instant bolje (a i neće) ali će se otvoriti mnoga vrata koja su bila pod kontrolom tumora, čak će nas očekivati i mnogo više izbora, što od predsjedničkih do parlamentarnih (a svaki put će biti sve više i više transparentniji).
Jeli ste ***** 27 godina a mislim da je prava glupost i reći: meni je ispod časti glasati opozicionog kandidata (ma ko i kakav bio) jer u najmanju ruku i ako su daleko od savšenih ne mogu ni primaći određenim harizmatičnim banditima i pljačkašima koji su evo sjebali sve što se može opipati rukama za 27 godina.
Manite se prazne priče, prvi put postoji prilika za uklanjanje tumora manje invazivnim putem. Ako nastavite po starom, hirurški put slijedi pa ko šta zakuči.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Je li realno ovo
http://www.vijesti.me/vijesti/i-duri...i-nerad-972326
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Je li ovaj ubio jednog momka pucajući nasumice ili sam ja nešto pobrkao?
Dokad moraju da se sakupe potpisi i da se verifikuju kandidature?
Kada je bilo Momir Bulatović protiv Banka Kostića i tada se biralo manje zlo (ja još nisam imao prava glasa). Kada se situacija ponovila u smislu da se bira manje zlo (tada sam imao pravo glasa), Đukanović ili Bulatović, rekoh, jebiga, i zaokružih oba. Kontao sam zlo je zlo, e, sad, hoće li te odmah ubiti (Bulatović) ili te mrcvariti (Đukanović)... bože moj, zaslužuju jednako, pa oba zaokružih. To mi je bio prvi nevažeći listić na nekim izborima.
Sent from my Motorola 8400
Šerif Mugi kandidat?
http://www.vijesti.me/vijesti/sa-lov...jednice-972762
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Mugi ce u Spuz vele![]()
Ja bi volio da to bude Chajo. Vrijeme je za velika djela Chaju.
Mnim e je Čajo dostigao zenit, vrijeme je za mlade snage. Pešić do Tokija! Ili do prve raskrsnice. Dako pogodi đe je lijevo, a đe desno.
Pominje se Mugi evo dva mjeseca, figurira kao jedan od potencijalnih kandidata Dps-a. Cudno mnogima kako I sto, ali ima tu I dima I vatre. Milo nece biti, Milica ne zeli, Mugi je treca sreca. I treci sa M pocetnim slovom u imenu, ali nidje veze to. Uglavnom, mugi je omrazen u narodu, to znamo svi ali je itekako omiljen kod biznis zajednice jer nema sa kime nije naoravio tal I omastio brke I bradu. I vrat isto. Moze li to imati uticaja, moze. Mocan je I dalje, izgleda drzi nesto u fioci pa nije skliznuo niz uze kad su mu ga namicali u prethodnim aferama. Vidjecemo, mada ce bit interesantnija erupcija nezadovoljstva sto Zgodni nece biti kandidat, kod birackog tijela Dps-a.
ja čuh da ga samo u kontekstu Žspu-a pominju... mnim, koliko mila vole, toliko mugija ne vole....ako on bude i pobijedi onda smo dotakli veće dno no što zamišljam...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Za zadnji mandat u PG Mugi je morao da kupuje braću SNSovce i NSovce, a ne za predsjednika da ga kandiduju. Mada bih volio da to urade. Čisto da provjerimo da li bi baš bilo koji stvor kojeg dps predloži ostvario pobjedu.
a ako ne bi pobijedio to bi bio dokaz cega?
f6
Da nisu svi glasači dps-a okoreli glasači dps-a. Ili da postoje toliko gadne osobe da i određeni broj apstinenata ne može a da ne izađe da glasa protiv njih, kad već ne glasaju za nekoga. Mada je za to neophodno da kandidat opozicije ne bude neka karikatura poput Milačića, Pipuna i sličnih.
To bi bio dokaz da je partija goli ...... i da sem Mila kao ideologiju samostalne CG, u toj partiji postoji samo trulez od ljudi, supci, poltroni, koji nemaju nikakve kvalitete. Eeeej, zamisli kad oni ne mogu od toliko hiljada penala u toj partiji jednog coeka krstenog da izvade eo toliko vremena za kandidata. Nece ga ni nac...
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Doista, da nam majstor kombinacija I prljavih poslova bude Predsjednik uz sefa Vlade koji je arhiva svih drzavnih tajni, onda smo prsli na svaku bandu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks