Kad vec pratis mladje kategorije onda ti je vjerovatno jasno da je Jadran najuspjesniji tim Olimpijskih nada samo zato sto Kotorani imaju 2 kluba!
(Tvrdim da bi za 2017.godinu kotorska djeca dobila novsku u svakoj kategoriji! Dakle, od 2000. do 2006.godista!).
Jadran zadnje 2 godine u ON ima po 1 titulu, a da bi ove godine uzeli tu jednu (za 2006.) morali su ih pogurat' drugari u bijelom.
Krasti djecu do 11 godina...to je vjerovatno isto dio sistema. Provjeri ako mi ne vjerujes.
Pratim i praticu...apsolutno svaki rezultat tih klinaca, bilo ON, bilo CG takmicenja.
Ja sam pomenuo Vapaj, jer je Predsjednik Jadrana tako nazvao svoju konferenciju za novinare.
Nikad nisam rekao da u Jadranu tece med i mlijeko, iznosim samo cinjenice koje su poznate. Nadam se da ce se odbornici u Novome zaloziti za Jadran u istom smislu kao sto su u Kotor i Bd (povecanje procenta za sport i izdvajanje Jadrana kao kluba od posebnog interesa za grad), Jadranu ne zelim nikakve finansijske probleme. Nikad nismo, niti cemo, koristiti Jadranove probleme za otimanje igraca, pod raznim izgovorima. A Jadran to radi 15-tak godina.
Ne zna se sto je Darko tacno napravio, cijenim da bi neko njegovo pokajanje i povratak u reprezentaciju bio interes svih. Za Darka se zna da ima ,,bubice", nema tu spora.
Tvrdim da bismo sa par ,,staraca" i Darkom bili 40÷ jaci. Podmladiti reprezentaciju kada se razlika izmedju starih i mladih jos smanji.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk

realno davanja za vaterpolo su smjesna kod nas u svim klubovima i tu se sem pretezno nase djece ne mogu ocekivati ne znam kakve ekipe.
Reply With Quote

Nadam se da ima dobre dimenzija i nadam se opet vaterpolo klubu Buducnost.
Em ih pljujemo, em su ovaki em su onaki,,,, Ja mislim da svi oni sude najbolje sto ynaju i umiju,,, e sad ima li boljih od njih,,Ne, makar u cg 
Bookmarks