Zna li ko kako da na EON - u proširim prozorčić sa slikom preko čitavog ekrana? Vjerovatno sam slijep kod očiju, ali sinoć ne mogah naći i odustah.
Zna li ko kako da na EON - u proširim prozorčić sa slikom preko čitavog ekrana? Vjerovatno sam slijep kod očiju, ali sinoć ne mogah naći i odustah.
... ne znam jel bila info ovdje, potpisali su ugovor i sa CEDIS-om, sad će početi razvlačiti kablove po banderama za optiku, kao i mtel.
Pa nije baš kao na gornjoj fotki...
Kod mene konkretno na banderi ima epcg i mtel kabal, ne predstavljaju nikakav ptoblem ni smetnju.
Ne vidim na koji drugi način da dovedu optiku u prigradska naselja. Kad su ovu infrastrukturu ispod zemlje magovi priFatizacije poklonili telekomu...
A ko mu je dozvolio... Pa isti taj CEDIS koji je vlasnik tih bandera...drugi se niko ne pita.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
cedis nije vlasnik javne rasvjete... da ja znam...a mtel kako vidi banderu, okaci se za nju
a u prigradskim naseljima sad na banderama imas ormare sa brojilima, pa onda na to dodas mtel sa njihovim ormarima i rezervama i namotajima kablova... a sad i telemach... taman ce da izgleda ovako...
inace, ja se sve nadam da ce telemach doci i do mene....ali ovo sto rade mi izgleda uzasno...
Pocela prodaja tv uređaja!
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
I zbog ovih uredjaja se mora produziti ugovor ili...? @straus
...
Ovaj najeftiniji košta 217 €, koliko mu je realna cijena za keš, ima li đe to da se vidi?
Cijene su manje više kao u regularnoj prodaji, povoljnost je samo što vas telemach "kreditira" a "kamata" je pretpostavljam novi ugovor na 12/24 mjeseci. Jedino što su ti VOX-ovi kinesko smeće sa očajnom slikom.
Ne mora se produzavati ugovor samo sto moras ispostovati pretplatu na 12 odnosno 24 mjeseca
Послато са LG-D858HK уз помоћ Тапатока
Imaju smisla ako moze EON aplikacija da se instalira ali u to sumnjam
Sent from my KEYone using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
zasto bi je instaliro?udjes preko browsera pa gledas
Moze I tako...
lose se izrazih
mislio sam rec,i da ne mozes instalirat aplikaciju vazda mozes gledat preko browsera
ima li ko ovaj Vox tv,iskustva/utisci s' njim?
Last edited by Randy Orton; 23-01-18 at 13:45.
Veliki plus je 3g garancije, ja imam LG koji ima samo 2g I vec je bio u servisu posle pola godine...
Nisam rekao da je bolji vec mislim da je takvo vrijeme doslo da je sada nabitnija stvar prilikom kupovine tehnike garantni rok za istu... Ovaj Vox je dobar za pomocni TV ne za dnevnu sobu
U zivotu se sreo nijesam sa neprofesionalnijom firmom od ove.
Od 25. Decembra ne mogu da mi rijese "problem" da se registrujem na njihov portal, pola kanala mi je zamraceno.
28. Decembra sam se prijavio da mi uvedu i internet, do dana danasnjeg mi se niko nije javio.
100 puta sam zvao njihov korisnicki servis (vise sam upoznao sve one ljude tamo koji tamo rade po glasu). Bukvalno se svaki razgovor zavrsio sa "proslijedili smo ovo tehnickoj sluzbi, brzo ce vam se neko javiti!"
Treba li uopste da napomenem da taj poziv iz famozne tehnicke sluzbe nikad nije stigao.
Da sam u tim bezbrojnim razgovorima koje sam imao sa korisnickim servisom se nesto svadjao sa tim ljudima ili bilo sta pa da receme da me nesto sad namjerno miniraju zbog neljubaznosti pa ajd...svaki razgovor je sa moje strane bio krajnje uljudan i ljubazan.
Da postoji i jedan kablovski operater odje koji u ponudi ima SK kanale koji su mi vazni znog motoGP i F1 sekund se ne bih razmisljao da ih pozdravim...ovako sam prinudjen da trpim i cekam da ako se neko nekad smiluje da rijesi taj najstrasniji problem koji imam tamo....
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Jesi li za svo ovo vrijeme kontaktirao Strausa?
Sent from my P10+ using Tapatalk
Ima li neko kontakt telefon od poslovnice u Baru?Htio bih da uzmem trio paket,ali mislim da ne pokrivaju cijelo Sutomore sa internetom
Послато са D2533 уз помоћ Тапатока
Drugaru jednome sam pricao koliko sam zadovoljan telemachom stabilnim pingom i profesionalnoscu tehnicke sluzbe i tehnicara.
Poslije par dana zove me drug... Iscupao ruter T coma izbacio ga kroz prozor jer od 9-11 uvece ping ne pada ispod 100a to mu je krucijalno za posao.
Za 2 dana je sve zavrsio, prica jutros hoce tehnicaru da kupi bocu chivasa da ga chasti
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
One Ring to Rule them all...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks