Na zaton pumpi gorivo je INA.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Kad skrenes prema Beranama sa onog kruznog toka dje je Jugopetrol pumpa, koji kilometar nakon skretanja. Blizu nesto. Zaton se zove mjesto po tome je dobila ime.
Nemam pojma cije je gorivo, nikad nisam uhvatio bilo kakvu cistijernu pa da vidim. Ali evo dvije godine od kako sam je otkrio i top je svaki put bilo sta god da sipam.
Na zaton pumpi gorivo je INA.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Prije neki dan vidjeh da se iz cisterne ,,Bugarin Petrol" pretače gorivo za ,,Petrol" pumpu (konkretno, ona u Reževićima).
Sent from my Motorola 8400
Plin od njih uzimaju valjda
p9lite
Danas nesto priča o kolima trla vrla.....
Jedan što vozi (Novog Q7 - Novog Reno Klia - Golfa7) znaci mijenjao kola i ima koliko oces - kaze jednom ti mrcvaris to auto ne znam ni sta ga sad vozis parkiraj ga pa uzmi drugo i tako ti taj auto mrči zimi sa potrošnjom.
Te se ja uključih - nemoj reko' ovamo na forum da te čuje EKV i ostala druzina da auto trosi vize zimi nego ljeti.![]()
Ti si druze *****
Slažem se sa zvjezdicama, šta god da cenzurišu.
cekajuci obracun... sto mislite, hoce li skakati cijene i dalje?
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
jedino sto ide u prilog tome da nece je sto pada $....e sad... vjerovatno ima mnogo vise razloga za to da ide gore![]()
Valja li sto benzin po hercegovini? Bih posa nedje da se natanka full..
I dje ga sipat na primorje?
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
provjereno,auta trose vise sa gorivom iz BIH.mijesaju to gorivo sa razredjivacima
Last edited by Randy Orton; 22-01-18 at 11:48.
Jbg moje auto nije znalo da je provjerno, pa je manje trošilo...
Sent from Tapatalk
#fakenews
jes,Bosanci prodaju gorivo ekstra kvaliteta,a i zaboravih da Crnogorcima auta manje trose nego sto je fabrika rekla.
Pisalo se već o tome kako Bosanci vole da naprave smuti od dizela i "baznog ulja" ali ako autu prija što da ne.
https://www.fokus.ba/vijesti/bih/laz...u-fbih/213129/
Bas kad sam sipao gorivo na Zaton pitah onog radnika zbog cega masovno sipaju kod njih, Plavljani, Beranci, svi vecinom sipaju na Zaton, veli da ciste bas redovno bazen i da se ne skuplja talog, prljavstina itd, i zbog toga je gorivo kvalitetnije, e sad moze bit na ove druge pumpe da to nikad ne ciste pa je i gorivo losije, evo 400km sam otkucao za 30e, otvoreno + gradska i jos mi nema rezerve.
nekamisenapuse
Prema tome, šta da ti kažem?
1 cent? Ništa.
Ajde neka kaže neko kako on osjeti povećanje od 1 centa po litru.
E moj novace. Na to se i ide cent, dva tu, tamo i odose pare za bogacenje politicara.
Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Na šta su spali mrčeni političari. Dobro je što nas nidje drugo ne kradu, što svi imamo po par hiljada platu i 8h rada dnevno...pa sad pokušavaju preko goriva da nas pokradu! A mi se bunimo jer smo pravedna i pravna država pa nam ovaj cent po litru smeta...jer ne ide dje treba.
Lolololol.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks