skripi mehanizam tj. pedala je od plastike a klin metalni pa se cuje ono krčanje
bacio sam pogled na taj mehanizam to je konkord brate pa kako komplikuju ti digići to je sprdnja
drugo, auto je toliki pistolero da nema ni kayaljku od tenperature ali mislim da nije termostat jer ne grije ji najmanje
rekao bih da se ne pomjera ventil
Prema tome, šta da ti kažem?
sve je ovo bolje od njrga
ma nema veze sto mora sa se uloyi bitno da je auto sladak
ma taj auto je kanta
plavi tepih unutra najgori tepih ikad
sjedista su ****** plastike ****** obrada ****** lim ****** mjenjac koma poyicija za volanom je tragedija
e da i granicnik lupa nevjerovatno jako kad se vozaceva vrata otvore
dobra trgovina.Sto manje opreme ima, manje ima stvari da se pokvari lol
cilindar kvacila pod pedalu racunaj....
klapne na ventilaciju provjeri, njemu je "klima" na sajle one....mislim da je termostat u ono aluminijsko kuciste pa i njega provjeri
ali vrlo lako moye bit da ga je neko pregrijao jer nema temp gejdz, i da se glava motora iskrivila...Onda mora da se ravna i dihtung da se mijenja
inace taj punto je top auto..narocito 1.3 i 1.9 dizeli... da se ne iznenadis ako uzmem nekoga da zujim kroz grad...![]()
Dje kupit felne "16? Ko ima dobre cijene i ponudu osim Vujacica? Interesuju me nove felne.
Pouzdan TruCAM detektor ili jammer, a da ne kosta ka Svetog Petra kajgana?
Last edited by guvarana; 21-01-18 at 09:05.
Stay salty.
fala ti
probacu sjutra sto mogu
Dje cu naci ovo? Daihatsu
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
kod alije poyyy
Evo rece mi drug iz Srbije da se kaznjava masovno za folije bez atesta od min godinu dana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A kako si naporan Boze dragi, kod nas mogu zadnja 3 stakla 100% ako oces, ne treba nikakav atest.. pozdrav
ako se sto i promijeni saznaces brzo.... toliko je vozila sa naknadno stavljenim folijama
Dok ne daju makar 10% prednja necu zatamnjivati nista. Kad budu dali i prednja onda cu ga cijelog zatamniti jer mi je samo zadnja zatamnjena bas bas ruzno.
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja sam i prednja 20% mislim da cu lagano proci tehnicki, jer se jedino po noci primijeti...
Tako je i drug mislio na Mk7 pa su mu ih makli - to jedino ako imas koga da ti ucini na tehnicki ali je to mizerija zbog prednja dva stakla 20e da se ponovo vrate....
prije par dana - mislim ima i 10 na jedan tehnicki su pustili auto sa zatamnjenim prednjim staklima i to dobar %.![]()
Istina ziva, i da skinu, opet staviti i cao![]()
A ako policija zaustavi, pa te isključi iz saobraćaja?
Naravno, ovo se ne odnosi na Bizbija.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ja sam mislio na tehnicki.
Nema potrebe za pitanje registruj mi ga sa folijama zbog 20e nove kad se stave.
Ja jos malo kad budem registrovao Mk8 Black Edition necu ga registrovati sa folijama nego cu ih maci zadovoljan sam sto me caste registraciju.smiluju se...
Sto se tice zaustavljanja ja sam to vise zbog estetike na edisna.
Nisu me mnogo zaustavljali zbog stakala 2-3x samo..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks