ja sam cistio rezervoar kad su mi sipali benzin mesto dizela, nikakvu vodu ni mulj nisam nasao...za 7 godina.
ne nego ako sipas lupam 500 litara vode u cistjernu ta voda ide na dnu cistjerne zato sto je voda teza od goriva
onda se puni rezervar od pumpe
opet voda ide prva iz cistjerne i na dnu rezervara od pumpe
tamo vec ima par hiljada litara vode, i to je normalno, posledica kondenzacije
fora je sto se cijev/SISALJKA nalazi barem metar iznad te vode i ne postoji sansa da se ta voda povuce
jedino moze da se povuce ako se ljudima sipa gorivo u toku punjenja rezervara ili odma posle zavrsetka
postoji nacin da se vidi nivo vode i mulja dolje i da se cisti
znaci ako neko vidi vodu u filter ili rezervar
ili je punio dok je trajao istovar ili odma posle toga
nemojte probat da kontrirate
Last edited by TAKUMI; 17-01-18 at 20:40.
Prema tome, šta da ti kažem?
ja sam cistio rezervoar kad su mi sipali benzin mesto dizela, nikakvu vodu ni mulj nisam nasao...za 7 godina.
Za nevjerovat! Imali vajde tuziti pumpu kad se ovako nesto desi?
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ja sam na Reno 4 tri puta u dvije skidao rezervoar i ispirao ga jer je bio pun vode i svakakvog mulja. To je, doduše, bilo u ono doba kada se sipalo švercovano gorivo (sankcije), no, od tada sam (paranoja jbg.) par puta na druge automobile skidao rezervoar i nikad ništa.
Sent from my Motorola 8400
Koliko ti trosi?
Sa 15e 100km lagane voznje kroz grad..
Auuu mnogo je to.
Mnogo kad je litar 2e.![]()
Ja danas vozio lagano po gradu (50kmh) i potrosnja 9l (upaljeno grijanje siceva i klima) al prije bih da mi trosi 15l nego tako vozio (kao takumi)![]()
4.5 litara.
Gasi sve i mazi papucicu gasa kao takumi) i stavi na bord trenutnu i samo lagano
![]()
Ja grijače 2 puta upalio nisam, sve nešto mislim usrah se u bubrege
Sent from my P10+ using Tapatalk
Vi momci sto pitanje potomstva niste rijesili ne palite ta gomna pod guzicu...
p9lite
Za to nema potrebe nije u PG -20c > ako udari neki zestoki minus moze na 1 da se stave grijaci tu minut-dva i dosta.....
cu *****... odlicna stvar.... jos ujutru onih par minuta dok krene grijanje je super![]()
jos ako imas kozu
meni su sjedista ujutro topla ali kad zavrsim sa poslom....led!
Ja do jucer nisam vjerovao sto se tice kvaliteta goriva, inace sam uvjek sipao na EKO, jucer sipao na ZATON BP, auto mi duplo bolje vuce, nerealno..
Zaton ima top gorivo. I benzin i dizel.
Ja jucer krenuo za PG na rezervu iz Plava(nisam htjeo da sipam u Plav na EKO), sipam na ZATON 30e nafte, dodjem za PG, Tuzi, Aerodrom, Aerodrom - Vektra, Vektra - Centar, i onda opet nazad za Plav, iskucao sam oko 350km nisam siguran, i jos mi je ostalo tj nema rezerve, a auto mi duplo bolje vuce, nakon par km sam osjetio da bolje prima gas.
Ja uvijek tempiram prazan rezervoar kad sam u te krajeve samo da kod njih sipam. Ako ne zbog ustede onda makar sto auto radi savrseno.
dje je ta pumpa?
E zamisli kako su nam goriva ocajna kad se to lagano osjeti cim malo uspes bolje gorivo..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks