Smeta li sto ako mijenjas na 5iljada?
Standard - nece u dojcland da kosta litar 6e
Ovo je neko renoVoVo ulje za 5e?
Meni su ove cijene sve smijesne - nisu bez neke razlike na neka ulja 1l 5e > 1l 13e
Koliko ti trosi? mislim ulja.
Je li moguce da trosi toliko ulja ni da je 6000kubika.
Danas sam ga sreo u kbc uveo auto tamo i radio dubinsko.
Ti rece da ne dizes haubu i ne provjeravas nista.![]()
Za ovaj shell helix hx7 mogu da vam garantujem zivotom da je dobro ulje...U mazdu ga sipam, i preporucuju ga za nju...Pise u knjizicu da se mijenja ulje na 20k jer ga staje dosta...I evo u nasim uslovima ga mijenjam na 20(jeste dvades hiljada kilometara) I evo me na 300 000+ hiljada kilometara...
Motor zdrav, prede, i posle 20k ulje bude na max...Da je lose, davno bi crkao motor.
Sto vele stari, ne treba robovat autu, ti si njega kupio, a ne ono tebe...Pogotovo za ova kola od 2-3 hiljade evri
e vala volio bih da vidim tića kako izgleda kad je neljubazan![]()
She is only here to annoy herself!
ahahahahaha jes vala, Tico ujeda
Svaki put se umire od smijeha kad sam tamo.
U cjenovnik se ne razumijem, ali makar radi da valja.
Last edited by Laz; 19-01-18 at 19:44.
Pa kolika je cijena braćo
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Kako ce mi se coek javit kad sam neljubazan))
Stefke prodaje kola.
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/966226#
Redovan sam mušterija kod Tića.
Što se cijena tiče, sve je relativno, primjer:
-pranje auta mu je možda i najpovoljnije u PG.
-voskiranje možda postoji negdje 5/10€ jeftinije, ali Tićo koristi najkvalitetniji vosak koji može da se kupi (i to ga nema u CG).
Osim toga, pedatno radi, ZNA POSAO i dosta puta ostavi 50% više vremena nego što bi neko drugi - jer samo radi detaljno i kvalitetno.
Ovom matematikom: sve i da mu je cijena 10-20% veća, samo VRIJEME koje ostavi i način na koji radi opravdavaju pa i da je duplo skuplji od prosječnih.
Što se ljubaznosti tiče - imam samo pozitivna iskustva.
Sad je to drugo kad ga zovne neki nervozni podgoričanin koji sve zna i u sve se razumije - pa započne razgovor tako što ga uči njegovom poslu 10 min (da ne griješim dušu, ima mnogo potencijalnih scenarija)...
Nisam imao iskustva, pricaju mi ljudi jer sam ljubitelj automobila pa se cesto otvori neka tema oko sredjivanja auta, od svih sam cuo da radi odlicno i bez greske, ali isto tako su mi neki rekli da nije bio ljubazan i da je skup. Nedje prije sam ga na drugom forumu pitao za poliranje auta, nije mi rekao cijenu jer valjda ne polira auta zimi ili me je samo kulturno odbio jer ima previse auta.
Koga je briga je li ljubazan ili ne, ako odradi posao odlično za pristojne novce.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Biga jesi ti bozo raickovic sto radi elektroniku?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Kako koga, ja npr. kad udjem u bilo koju radnju nebitno cega, ako me ne usluzi kako treba radnik/radnica te radnje tu se nikad vise ne vracam pa makar i jeftnije bilo, to je se zove kultura poslovanja. Ali mi smo iskompleksirana nacija. Kada sam isao na ljeto u Istanbul sokirao sam se sto rade oni tamo da bi ti prodali nesto od pisljivih 5e, samo sto se radnica nije sagnula a ne sto drugo...
Dobio sam KULTURAN (morao da naglasim hahahha ) odgovor i to je toFala vi ekipo najludja na forumu
![]()
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Bizbi oćeš li mi završit preko veze par kombija da mi odradi full tretman, meni reče da ih ne radi...
Sent from Tapatalk
#fakenews
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks