20 na sat
Pa kad asfaltira
p9lite
kako god, i jedno i drugo je sporo
Zaboravili ste da na ovu diJonicu (Blek edisn) drzi rekord od 70km po kisi.sa izgasenim sistemima pa je malo setao u drugu traku.
![]()
Koje sisteme ima edisn?
Sistem paljenja brisaca i sistem paljenja dugih svjetala.
Dakle ugasenili. Vozio si znaci po danu i po suvome.
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Ja bez da se kunem, prosle subote, kisa, 90kmh sam usao u ovu krivinu, mrdnuo nisam.... i to bas iz pravca pg....
Drugo je naglo gas da se poklopi, ili kocnica...
Sto se radi momci?
Danas sam tuda prosao iz pravca Petrovca ka Budvi. Nista veca koncetracija mi ne treba na te 2 krivine nego na bilo koje druge...
Kad pominjete trake, ja gledam da uvjek idem lijevom tim bulevarom gledajuci iz oba pravca. Zasto ne znam? Vjerovatno je vise ravan put od desne.
Nagli pokreti...
Zaletis se i naglo pustis gas, ili naglo cimnes volan da obidjes nekoga...Ponese te, stisnes kocnicu, ona te jos vise zanese i pravac brdo i na krov.
Meni je zapravo fascinantno koliko ljudi nabada kocnicu i pogorsa situaciju kad prokliza
Imade mi drug s BMW F10 prije neki dan situaciju dje mu izleće neko na kiši...
Naglo je cimnuo volan da izbjegne, sistemi su mu ulećeli i super je izbjegao udes.
Čisto eto, da znate, ne gine se više sa zadnjom vučom :lolblue:
vozite tuda (a i svuda) kao ja i nebude problema
Prema tome, šta da ti kažem?
Sto je ovo jbt ! Bijelo polje.
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Golf 4
Sent from my Le X620 using Tapatalk
Opasan udes u Masline kod Muzicke skole.
Kamion uletio u dvoriste, 2-3 kontejnera razlomio. Patike na ulicu. Haos
Paklenik je na onoliki pravac izletio sa puta sa teretnim kamionom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Do udesa je došlo kada je “pežo” barskih registarskih oznaka naletio na “golf” parkiran na ulici.
Od siline udara “golf” se odbio i udario u banderu,dok je “pežo” zakačio treći automobili koji je u tom trenutku prolazio ovom frekventnom saobraćajnicom.
Nakon udesa pune ruke posla imala je saobaraćajna, ali komunalna policija.
Saobraćajci barskog CB-a, inače, na ovom mjestu svakodnevno upozoravaju vozače koji parkiraju automobile dok trguju u okolnim buticima.
Oštećene automobile sa mjesta udesa odnijela je nakon uviđaja šlep služba.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks